Utlyser VA-prosjekt i Hamarøy kommune

 
Utlyser VA-prosjekt i Hamarøy kommuneIllustrasjonsbilde. Foto: Odd Borgestrand
AKTUELLE PROSJEKTER: Hamarøy kommune søker entreprenør til VA-sanering med separering i området mellom Dragshamna og Drag skole i Tysfjord.

Av Bjørn Laberg

Som del av en større utbygning av avløpsnettet på Drag skal VA-anlegget i området mellom Dragshamna og Drag skole skiftes ut. Prosjektet gjennomføres som tradisjonell VA-sanering med separering. Arbeidene forutsettes gjennomført som en hovedentreprise.

Anskaffelsens verdi anslås til 16-18 millioner kroner, eks. mva.

Bakgrunnen for dette er at avløpsnettet, som består av fellesledninger, har for dårlig kapasitet og at anleggene som skal ta imot dette avløpsvannet ikke er dimensjonert for de store mengdene. Det er behov for et eget overvannsnett, som ved nedbørshendelser sørger for at ikke pumpestasjonen går i overløp.

Arbeidene innebærer sanering og separering fra pumpestasjonen bak «Best» på Drag, opp langs Luokta, Dragsarmen, Gæsos og Skoleveien. I tillegg skal det tilrettelegges for videre utbygning til nye boligfelter ved Hamnhågen og Hamnbakken, samt klargjøring for videreføring mot nord i Skoleveien og langs Hellandsveien. 

Oppdragsgiver: Hamarøy kommune
Tilbudsfrist: 1. november 2023
Verdi: ca. 18 millioner kroner

Jobber du mot prosjektmarkedet og ønsker å komme tidlig inn i prosjektene?

Byggfakta kartlegger alle bygge- og anleggsprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta SMART.

 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår