Vant Omdømmeprisen 2017

 
Vant Omdømmeprisen 2017VINNERE: Live Johannesen og Helle Buind mottok Omdømmeprisen 2017 på Norsk Vanns Årskonferanse. Foto: Mona Sprenger
Årets vinner møter kommunens innbygger på torget. Omdømmepris 2017 gikk til Godt Vann Drammensregionen

Av Mona Sprenger

- Vi har jobbet mye med kommunikasjon og tatt det på alvor. Vi er mye ute blant folk og ser at det er viktig for innbyggerne våre, sa Live Johannsen som mottok prisen sammen med Live Johannensen.

Prisen ble delt ut av Norsk Vann på årskonferansen som finner sted i Oslo 5. og 6. September.

- Vinneren utmerker seg ved å styrke vannbransjens omdømme, både i egen region og som viktig bidragsyter på nasjonalt nivå, sa direktør i Norsk Vann Toril Hofshagen .

Juryen begrunnelse:

Vinneren av årets omdømmepris er et aktivt interkommunalt samarbeid mellom kommuner og interkommunale selskap i regionen. Gjennom samarbeidet, og bidrag fra enkeltpersoner, har vinneren hatt mange aktiviteter hvor de har møtt kommunenes innbyggere på torg, vært på besøk i skoler og barnehager og mye mer. De er flinke til å selge budskapet om at rent vann er viktig. De deltar på ulike kampanjer og er aktive på sosiale medier. De har en veldig aktiv Facebook-side og når mange innbyggere bl.a. via denne kanalen. Gjennom sitt engasjement i lokalmiljøet er vinneren en god vannambassadør som bidrar til å heve bransjens gode omdømme.

Prisvinneren er også aktive i Norsk Vanns kommunikasjonsforum hvor de bidrar både med deling av kampanjer, gode tips og avisinnlegg på Facebook-forumet, og de er aktive deltagere i det årlige nettverkstreffet for kommunikasjon og kundeservice.

Samfunnskomiteen i Norsk Vann har vært jury for omdømmeprisen 2017, sammen med ledelsen i Norsk Vann.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår