Vedum presenterer Zone i tåkegrønn

 
Vedum presenterer Zone i tåkegrønnBildet: Akkurat i tide for femårsjubileet til den populære baderomsserien Zone, presenterer Vedum Zone i den harmoniske fargen tåkegrønn sammen med den nye taktile topplaten Turbine Grey i komposittstein.
Det svenske selskapet Vedum presenterer en helt ny baderomsinnredning med et tåkegrønt interiør og himmelblå vegger.

En kombinasjon som skaper en leken kontrast mot de stilfulle detaljene. I miljøet vises serien Zone i fargen tåkegrønn med den vakre topplaten Turbine Grey. Og som prikken over i-en har baderomsspeilet Grann kommet i en større størrelse, noe som skaper en vakker romfølelse på det elegante badet.

Inspirert av naturen

Med sommerblå vegger og tåkegrønt interiør inviterer det svenske selskapet Vedum nå til et nytt baderomsmiljø som minner om de vakre dagene tidlig på sommeren. Innredningen i miljøet preges av enkle former, og de stilfulle fargene er inspirert av naturen.

I miljøet finnes det en ny kombinasjon av en populær Vedum-klassiker. Akkurat i tide for femårsjubileet til den populære baderomsserien Zone, presenterer Vedum Zone i den harmoniske fargen tåkegrønn sammen med den nye taktile topplaten Turbine Grey i komposittstein. Platene gir en herlig følelse av kalkstein. Å velge stein til baderommet blir stadig mer populært, og det gjelder også de grønne fargene:

– Zone ble lansert i 2018 og har siden blitt en favoritt for alle som ønsker et harmonisk bad som utstråler balanse, ro og styrke. Våre grønne farger er fortsatt utrolig populære blant kundene våre. I vårt nye miljø har vi våget å utfordre, og matchet den tåkegrønne nyansen med himmelblått. Jeg opplever at kombinasjonen gir en følelse av frodig sommer, samtidig som den bidrar med ro og avslapning året rundt, sier Jenny Andersson, designansvarlig hos Vedum Kök & Bad.

Detaljene som gjør helheten

Det runde og populære baderomsspeilet Grann gjorde i år entré i en ny og større størrelse. I det nye baderomsmiljøet skaper Grann, med en diameter på en meter, ekstra romfølelse og luftighet til rommet. Speilet kombineres med den minimalistiske belysningen Skyarp i svart, noe som skaper et trendy par.

På den kalksteinslignende topplaten ser man den runde servanten med sin myke utforming, og som byr på rikelig med plass rundt vasken. Det nye baderomsmiljøet er også supplert med vegghengte hyller i svart metall og knotter på veggen, noe som tilfører en dose stilig oppbevaring. De svarte detaljene skaper en treffende kontrast mot de stilfulle fargene.

– Vi ønsker at alle skal kunne planlegge sitt drømmebad, og med Zone gjør vi det mulig! Her viser vi hvordan man med noen få deler kan skape utallige kombinasjoner. Perfekt for alle som ønsker å skape en luksuriøs hotellfølelse hjemme, eller bare legge til sitt personlige preg på badet, sier Jenny Andersson.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår