Veteran i front for norgesetablering

 
Veteran i front for norgesetableringThor Harakd Normann-Hellum er sjef for Panasonic Heating & Coolings etablering av kontor i Norge.
Panasonic Heating & Cooling etablerer seg med kontor i Norge. Bransjeveteranen Thor Harald Normann-Hellum skal lede satsningen og viktigste mål er å utvikle Panasonics satsning innen profesjonelle varme- og kjøleløsninger.

Thor Harald Normann-Hellum har jobbet med klimaløsninger i over 15 år. Panasonic markerer med denne ansettelsen starten på en større satsning på sine kommersielle varme- og kjøleløsninger.

– Panasonic skal være en sterkere aktør i det norske markedet. Jeg har allerede startet jobben med å besøke distributører, installatører, konsulenter og byggherrer for å styrke vårt forhold til dem. Privatmarkedet er viktig for oss, men vi ser også store muligheter i proffmarkedet og mot byggeindustrien generelt, sier den nye Norgessjefen.

 

Styrket forhold og partner-fordeler

Panasonic Heating & Cooling er en av Nordens ledende leverandører av varmepumper og klimaanlegg med lang erfaring og stor kunnskap om de nordiske forholdene.

– Vi ønsker å være tettere på det norske markedet. Thor Harald er perfekt til den jobben. Han har lang erfaring, høy kompetanse og et stort nettverk, sier Sofia Törnlöf, Produktsjef for Panasonic Heating & Cooling Nordic.

Både i Sverige og Danmark har Panasonic åpnet sitt Pro Academy. Dette er et utdanningstilbud for Panasonic Pro Partner-medlemmer, installatører, partnere og konsulenter og som på sikt ønskes til Norge også.  Pro Partner-programmet gir utvalgte forhandlere og installatører en rekke ekstra fordeler som direkte kontakt med serviceteamet, salgs- og markedsføringsstøtte og tilbud om videreutdanning.

 

For installatører og forhandlere har Panasonic også et eget kundeprogram, Panasonic Pro Club. Her kan profesjonelle finne nyheter og informasjon som kan hjelpe dem både i salgs- og markedsføringssituasjoner, og også i sitt konkrete installasjonsarbeid. Det er enkelt å registrere seg, og her finnes også mer informasjon om Panasonic Pro Partner-programmet.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår