Victaulic lanserer ny installasjonsklar ventil

 
Victaulic lanserer ny installasjonsklar ventilBildet: Den nye "Victaulic StrengThin 100 Series E125 Installation-Ready Butterfly Valve".
Victaulic lanserer den nye "Victaulic StrengThin 100 Series E125 Installation-Ready Butterfly Valve".

- Kundene har etterspurt mer effektive ventilinstallasjoner, og denne lanseringen er et svar på nettopp dette. Denne nye installasjonsklare ventilen er et skikkelig høydepunkt for oss, og en ekte «game changer» som vil forbedre installasjonstidene, samt gi kostnadsbesparelser og merverdi for kundene våre. Å utvikle den produktlinjen og presentere den for alle våre kunder er noe jeg ser veldig frem til, sier Andrei Soloviev, nordisk salgssjef for Victaulic, i en pressemelding.

Det beste fra to verdener?

Den nye løsningen skal være ideell for VVS-applikasjoner og tilbyr det beste fra to verdener; den kombinerer fordelene som følger med en rillet ventil med den enkle og raske installasjonsprosessen som følger med en installasjonsklar kobling. Ved å omslutte egenskapene til en gummiforet sommerfuglventil i en kobling, reduserer Series E125-ventilen det totale fotavtrykket, effektiviserer innstalleringsprosessen og reduserer vekten med nesten 50% sammenlignet med en flenset ventilmontering.

Ventilen kan enkelt skyves på rillede rør eller beslag, og ved å stramme to bolter og muttere er installasjonen fullført, ikke bare dobbelt så raskt som den tradisjonelle kombinasjonen med to koblinger og en ventil, men opptil 10 ganger raskere enn skiveventiler med flenser.

Sikrer enklere vedlikehold

Den gummiforede ventilen er spesielt designet for tynnveggs, rustfri stålrør med StrengThin 100 rilleprofil, og skal beskytte mot lekkasjer samtidig som den sikrer enklere vedlikehold. Det kompakte designet, den lette vekten og muligheten for 360-graders orientering gjør at den passer inn i trange og uregelmessige rom som ofte assosieres med VVS-systemer.

- Det økonomiske designet betyr også at det ikke er noen løse deler, som gjør den tryggere og raskere å installere, uten behov for å bruke stjernemønsterbolt eller stramme muttere, sier Soloviev.

Ventilen er tilgjengelig i DN80 – DN200, 3”- 8” størrelser og er spesielt designet for systemer som skal tåle trykk opp til 16 bar / 1600 kPa / 232 psi og for toveis service til fullt arbeidspress. Det tilbys også med en standard ISO 5211 stamme- og flensgeometri for å fungere med de aller fleste gir og kraftaktuatorer.

Ventilen kan enkelt skyves på rillede rør eller beslag, og ved å stramme to bolter og muttere er installasjonen fullført, ikke bare dobbelt så raskt som den tradisjonelle kombinasjonen med to koblinger og en ventil, men opptil 10 ganger raskere enn skiveventiler med flenser.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår