- Det blir Bygg Reis Deg neste år

 
- Det blir Bygg Reis Deg neste årBildet: Fra Bygg Reis Deg- messa 2019. Prosjektleder Are Skaar Nielsen i Rørentreprenørene Norge (t.v.) og hoveddommer Helge Andersen er enige om at Erlend Haug er årets NM-vinner i rørleggerfaget. Foto: Odd Borgestrand
Styret i Bygg Reis Deg har vedtatt at neste års messe skal kjøres som normalt, 20-23 oktober 2021.

- Selv om situasjonen i samfunnet pr i dag er utfordrende har vi stor tro på at dette vil endre seg i løpet av de neste 11.måneder. Vi har signaler fra helsemyndighetene, som tilsier at samfunnet kan være tilbake i en normalsituasjon på det tidspunkt som Bygg Reis Deg er planlagt, sier styreleder Trond Hagerud i en pressemelding.

- Styret mener at byggenæringen har behov for å møtes og at Bygg Reis Deg som en fysisk møteplass er viktig å gjennomføre. Vi har sterk tro på at nete års arrangement er mulig å gjennomføre som planlagt. Vi følger selvfølgelig med på utviklingen, men nå ser vi lys i tunnelen og er sikre på at dette skal bli stedet hvor byggenæringen igjen kan møtes i 2021. Vi har lært oss nye måter å kommunisere på de siste åtte månedene, men ingenting kan erstatte det fysiske møtet, sier han.

- Vi står foran store utfordringer og bygg, anlegg og eiendomsnæringen har en viktig rolle. Fellesskapet har etablert prosjekter som «Sammen2020» hvor målet er å vise hvordan vi kan «bygge bærekraft» og få flere til å søke seg til utdanning innen bygg og anlegg og derfor er det viktig at vi i Bygg Reis Deg følger opp dette arbeidet og bidrar til å formidle dette budskapet. Vi gleder oss til å ønske både utstillere og besøkende velkommen til neste års messe, sier Hagerud.

Bygg Reis Deg vil gjennomføres som normalt på Norges Varemesse i tidsrommet 20-23 oktober 2021. I tillegg til den fysiske messen vil det bli ekstra fokus på å fremme hver enkelt kategori og utstiller via digitale flater. De som besøker Bygg Reis Deg er mest opptatt av å oppdatere seg i markedet generelt og se de siste tekniske nyvinninger og produktlanseringer spesielt. De som stiller ut sine varer og tjenester er mest opptatt av å treffe nåværende og potensielle kunder og ønsker å vise seg frem på byggenæringens viktigste møteplass. Arrangøren vil investere ekstra i digital produksjon og informasjonsformidling slik at både besøkende og utstillere får økt konkurransekraft via sin deltagelse.

- Vi har en plikt og et ansvar om å bidra til at samfunnet kommer tilbake til normalen så raskt som mulig, sier styremedlem og administrerende direktør i Byggevareindustriens Forening, Jøns Sjøgren.

- Det er viktig for norsk byggenæring at møteplasser som dette kommer i gang igjen. Bygg Reis Deg har i alle tider (etablert i 1954) vært en arena hvor våre medlemsbedrifter møter sine kunder og kolleger. Vi håper Bygg Reis Deg kan utvikle seg i takt med tiden og ta i bruk nye kommunikasjonsmidler og plattformer, men er helt sikre på at den fysiske møteplassen blir minst like viktig også i fremtiden, mener Sjøgren.

- Vår misjon er å utvikle, markedsføre og arrangere møteplasser, som skal bidra til økt kunnskapsdeling og styrket konkurransekraft for våre deltagere. Når vi vet at våre deltagere er representanter fra Norges største fastlandsnæring har vi et stort ansvar når det gjelder å bidra til utvikling og holde hjulene i gang. Vi skal gjøre vår jobb som byggenæringens viktigste møteplass, ta i bruk all den kunnskap vi har tilnærmet oss de siste åtte månedene og sørge for at både utstillere og de besøkende igjen får møte hverandre, sier administrerende direktør Gunnar Glavin Nybø.

- Jeg er veldig glad for at styret er offensivt og tydelig i forhold til at vi skal være vårt ansvar bevisst og bidra til å få fart på Norge, avslutter Nybø.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår