- Viktig arena for Trox Auranor

 
- Viktig arena for Trox Auranor– For en norsk produsent er messa meget viktig for å presentere våre nyheter, sier forretningsutvikler Sturla Ingebrigtsen i Trox Aurora. Foto: Trond Schieldrop
VVS-DAGENE 2022: – Det er fire år siden sist vi møttes på Lillestrøm og mange er sulteforet etter nyheter og dialog med oss for å gjøre prosjektene riktig.

Av Trond Schieldrop

– I år kommer vi med nye kjølebafler, spjeld og ventiler for renrom, sier forretningsutvikler Sturla Ingebrigtsen.

Faglige kurs

Han ønsker å fremheve at all produktutvikling og produksjon skjer ved selskapets nye anlegg på Hadeland.

– Som forretningsutvikler er jeg hele tiden på hugget etter å jobbe med nye produkter og løsninger. En annen viktig oppgave er å holde faglige kurs for å vekke potensielle nye kunders interesse for hva vi holder på med. For øvrig har jeg skrevet to lærebøker om ventilasjon, som brukes i norsk ingeniørutdanning, understreker han.

Viktig arena

- VVS dagene er en viktig arena for å møte nye og gamle kunder. Her vil vi så langt det er mulig invitere interesserte til vår fabrikk på Jaren.

Mange har vært sulteforet

Trox Auranor har deltatt på VVS dagene fra den spede begynnelsen.

– For en norsk produsent er messa meget viktig for å presentere våre nyheter, sier Ingebrigsten, Han er glad for at koronapandemien er over og at selskapet nå kan få møte sine kunder, sier han til slutt.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår