Vil sette vann på agendaen

 
Vil sette vann på agendaenBildet: Salgs- og markedsdirektør Lasse Enger-Larsen (t.v.) og fabrikksjef Stian Leiknes inviterer til VAnnTech seminar.
21-24 juni arrangeres Kongsberg Agenda. Her vil Ulefos sammen med Xepto sette vann på agendaen.

- Vi inviterer til vårt første VannTech seminar med tema «den digitale vanninfrastrukturen» 21-22 juni. Her settes bærekraft og fremtidens løsninger for samfunnskritisk vanninfrastruktur på agendaen. Og med landets sterkeste teknologimiljø rett utenfor dørterskelen får du også utfordret deg langt utenfor VA sektoren, sier Lasse Enger-Larsen, salgs- og markedsdirektør i Ulefos Gruppen.

Større synergier

- Vi tror nemlig fremtiden ligger i å lære av hverandre og skape større synergier på tvers av fagmiljø og sektor. VAnnTech seminaret er derfor en naturlig del av Kongsberg Agenda - Norges viktigste møteplass for alle med hjerte for teknologi, industri, verdiskapning og kompetanse, sier han.

VAnnTech seminaret arrangeres over to halve dager på Ulefos ventilfabrikk på Kongsberg. Men hele kongstanken er at man også skal få mulighet til å få med seg mange av de andre spennende programpostene som Kongsberg Agenda byr på. Det blir derfor et stort spenn av seminarer, debatter, teknologiutstilling i verdensklasse å velge i tillegg utover å delta på vårt VAnnTech seminar.

Norges viktigste møteplass

– Kongsberg Agenda er et ganske nytt konsept som startet opp i fjor. Ambisjonen er å være Norges viktigste møteplass for alle med hjerte for teknologi, industri, verdiskapning og kompetanse. Med ventilfabrikken vår lokalisert på nettopp Kongsberg, og tilknytningen vi har til teknologimiljøet, ønsker vi å vise synergien det gir – også innen vår bransje. Nå setter vi vann på agendaen, med fokus på hva teknologien kan gjøre for bransjen, fortsetter Enger-Larsen.

På VAnnTech seminarets første dag, onsdag 21. juni, starter vi opp med første programpost som også er hovedtemaet for seminaret, Den digitale vanninfrastrukturen. Her vil vi sammen med Xepto snakke om hvordan IoT teknologi kan bidra til en mer effektiv og bærekraftig håndtering av vann og avløp. Deretter tar Kongsberg kommune og Isachsen anlegg oss igjennom prosjekt sanering av felles avløpsledning og ny vannledning på Tislegård i Kongsberg. Her blir det først en intro til prosjektet før vi går ut på befaring. Dagen avsluttes med uformell middag før vi tar del i Kongsberg Agenda sitt program utover kvelden.

Testestasjon for ventiler

Torsdag starter Maria Barrio Hernandez, forskningsleder SINTEF dagen med å snakke om et spennende forskningstema innen VA-sektoren. (Tema annonseres om kort tid).

- Vi avslutter med praktisk omvisning i fabrikken med mulighet til å teste ut produkter og løsninger, se hvordan vi jobber med kvalitet, hvordan vi produserer og hvordan vi tester på nye teststasjonen for ventiler, sier Enger-Larsen.

- Når VAnnTech seminaret avsluttes, fortsetter vi dagen med Kongsberg Agenda sitt program. På hovedscenen setter vi vann på agendaen. Hit kommer Klima og miljøminister Espen Barth-Eide, Norsk Vann og Sintef, som sammen med Ulefos tar opp temaet: Kan vi ta vannet i springen for gitt?

Teknologipris

Etter dette deler Teknisk Ukeblad ut den prestisjetunge teknologiprisen Norwegian Tech Awards på hovedscenen. Det blir et underholdende show, under det som kan bli norske teknologiselskapers Oscar-utdeling.

– Vi har også stand på utstillingsområdet Teknologiutstilling i verdensklasse. Her får dere se verdensledende teknologier innenfor mange ulike bransjer, og her kan du også slå av en tech-prat med ansatte i de ulike bedriftene. Dette blir en unik og sjelden mulighet til å se teknologi på nært hold, så kom å bli med på VAnnTech seminar og Kongsberg Agenda, avslutter Fabrikksjef Stian Leiknes.

Mer info / påmelding Xepto og Ulefos VannTech seminar: 

https://ulefos.com/arrangementer-og-webinarer/vanntech-seminar-den-digitale-vanninfrastrukturen/

Les mer om Kongsberg Agenda:

https://kongsbergagenda.no

 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår