VVS Norge inngår regnskapsavtale

 
VVS Norge inngår regnskapsavtaleDaglig leder Linda Svendsen i Meire og Hjalmar Sæther, økonomi- og finansdirektør i VVS Norge, er fornøyde med den nye avtale. (Foto: Bjørn Brandt/GD).
Bademiljø, Comfort og medlemsbedriftene i VVS Norge inngår avtale som gir tilgang til bedre og mer effektive regnskapstjenester.

Regnskapskontoret Meire på Otta i Gudbrandsdalen skal levere lønns- og regnskapstjenester til VVS Norge og datterselskapene Bademiljø og Comfort. I tillegg blir de anbefalt som den foretrukne regnskapsbedriften til VVS Norges rundt 190 medlemsbedrifter.

- Vi er opptatt av å tilby medlemsbedriftene tjenester som gjør hverdagen enda enklere, og i dialogen med dem har mange uttrykt et behov for en kompetent partner på regnskapstjenester. Dette har vi funnet i Meire, en dyktig og endringsorientert partner, som leverer høy kvalitet på regnskapsføring til en konkurransedyktig pris, sier Hjalmar Sæther, økonomi- og finansdirektør i VVS Norge i en pressemelding.

- Vi ser frem til å samarbeide med VVS-bedrifter fra hele landet og bistå dem med lønns- og regnskapstjenester. I tillegg til å bidra med vår fagkompetanse, vil vi opparbeide en bransjekunnskap som gjør at vi kan være en effektiv rådgiver for medlemsbedriftene i VVS Norge, sier prosjektleder Geir Inge Stadeløkken og daglig leder Linda Svendsen i Meire i meldingen.

Meire har 18 medarbeidere med lang erfaring innen regnskap og revisjon, og har som følge av de nye avtalene ansatt flere nye.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår