VVS Prefab leverer til Nye SUS

 
VVS Prefab leverer til Nye SUSJan Erik Ommundsen, prosjektleder Sig. Halvorsen (t.v.) og Odd Johan R Dias, salgssjef VVS Prefab foran Nye SUS
Rørentreprenør Sig. Halvorsen har inngått en avtale med Nye SUS til 265 millioner kroner, og de har valgt å bruke VVS Prefab som en av sine underleverandører.

Med nytt universitetssykehus sikres framtidens spesialisthelsetjenestetilbud til befolkningen i Sør-Rogaland. Første byggetrinn skal stå klart i 2024. De fleste av kontraktene som er lyst ut i anbudsprosessen, er vunnet av selskaper på Nord-Jæren. Dette er i tråd med kontraktstrategien som styret i Helse Stavanger vedtok for å bidra til regional verdiskaping.

- At rørentreprenør Sig. Halvorsen velger å bruke en lokal leverandør til prosjektet, er noe vi i VVS Prefab er glade og stolte over. Med vår produksjon på Bjerkreim sikrer vi kortreist produksjon og lett tilgjengelig kompetanse. VVS Prefabs salgssjef Odd Johan R Dias og leder for prosjektavdelingen Ernst M. Jensen står for forhandlingene for VVS Prefab, og forteller entusiastisk om prosjektet:

- Vi prefabrikkerer og leverer tekniske sentraler for varme og kjøling, en kontrakt på 5-7 millioner kroner med innløste opsjoner. Dette er en stor ordre for VVS Prefab, og vi skal ikke se bort ifra at det kan komme flere løsninger fra oss på dette prosjektet. Vi ser frem til et tett og godt samarbeid med Sig. Halvorsen og Nye SUS, sier Jensen.

Jan Erik Ommundsen, prosjektleder NyeSUS for rørentreprenør Sig. Halvorsen, er godt fornøyd med å bruke prefabrikkerte løsninger i prosjektet, og forteller at det er både lønnsomt og tidsbesparende, minimerer risikoen for feil og reduserer avfall på byggeplassen.

 - Vi ser frem til å bruke VVS Prefabs løsninger både i dette prosjektet og andre prosjekter i fremtiden, bekrefter Ommundsen.

Med seg til å styre Nye SUS for Sig. Halvorsen har Ommundsen med seg Frode Horpestad og Lars Oftedal. De regner med å sysselsette 25-30 personer allerede fra sommeren 2021. En viktig og gledelig verdiskapning i en krevende tid!

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår