XtraStoris: Enkel oppbevaringsplass på drømmebadet

 
XtraStoris: Enkel oppbevaringsplass på drømmebadetDe nye hansgrohe XtraStoris veggnisjer skaper stor og vakker oppbevaringsplass i dusjområdet og gir samtidig rom for store armbevegelser under de varme dusjstrålene.
Drømmen om et personlig bad i gjennomført design er ikke langt unna når du har de riktige produktene tilgjengelig. Med hansgrohe XtraStoris oppbevaringsløsninger kommer du ett skritt nærmere.

De enkle veggnisjene utnytter plassen i veggen under dusjen eller ved badekaret til vakker, innebygd hylleplass, som finnes i forskjellige størrelser, design og farger. På denne måten skapes en tydelig arkitektur uten forstyrrende detaljer, som samtidig harmonerer med resten av baderommets design. hansgrohe XtraStoris kan også velges med rammer i samme spesialoverflater som en lang rekke andre hansgrohe produkter, slik at du er garantert en komplett match, fra dusj til servant.

Størrelse, farge og design: Alltid en passende XtraStoris-løsning
Ved å innlemme oppbevaringsplassen i veggen får du både større bevegelsesfrihet under dusjen og mer diskré oppbevaring av såpe- og sjampoflasker. Og det finnes en designvariant for enhver smak:

  • XtraStoris Individual: Inne i veggnisjen kan du velge mellom overflater i matt sort, matt hvit og børstet rustfritt stål, mens designrammen rundt nisjen kan utføres i børstet rustfritt stål eller en av de fem hansgrohe FinishPlus-overflatene: matt sort, matt hvit, børstet sort krom, polert gulloptikk eller børstet bronse. Dermed passer veggnisjen perfekt til armaturer, dusjer, tilbehør og RainDrain avløp i de populære fargene.
  • XtraStoris Minimalistic: Matt sort, matt hvit eller i børstet rustfritt stål – disse svært enkle veggnisjene er laget uten ramme, slik at den valgte veggflisen kan legges helt inn til nisjen for et ekstra minimalistisk uttrykk. Eller montér nisjene slik at de stikker litt ut fra veggen og skaper en spesielt estetisk løsning.
  • XtraStoris Original: Nisje og ramme utføres i samme farge: matt sort, matt hvit eller betonggrå. Det skaper et enkelt uttrykk som smelter elegant inn i resten av baderomsdesignet.
  • XtraStoris Rock: Skal oppbevaringen være ekstra skjult? Denne veggnisjen med flisbar dør gjør det mulig å skjule baderomstilbehøret helt og montere en flis i døren slik at den også går i ett med veggen. Bare trykk på den for å åpne skapet.

hansgrohe XtraStoris er tilgjengelig i forskjellige størrelser, som kan kombineres etter ønske, eller monteres individuelt. De lettstelte XtraStoris-elementene bygges inn i veggen i en sikker, vanntett installasjon takket være den medfølgende tetningsduken, uansett hvilken variant som velges.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår