Armaturjonsson etablerer egen prefabrikkering

 
Armaturjonsson etablerer egen prefabrikkeringBildet: Thorn Fredrik Hemsen og Johnny Kvalheim
Etter i flere år å ha levert prefabrikkerte skap for sanitær- og varmeanlegg, fra egne lokaler på Berghagan, velger Armaturjonsson å gire opp aktiviteten. Den nye avdelingen vil holde hus i Sandefjord.

Johnny Kvalheim, salgssjef i Armaturjonsson, forteller at det er et stadig større ønske fra kundene om å få så mye som mulig montert sammen før det kommer ut på byggeplass.

- Det er viktig for oss å hele tiden følge med på trendene og ønskene fra kundene, og nå er tiden inne for å øke dette tilbudet, sier Kvalheim i en pressemelding.

- Vi har jo levert mange tusen prefabrikkerte enheter de seneste årene, men arbeidsprosessene har vært noe tungvinne siden vi ikke har hatt egnede lokaler. I tillegg ser vi at vi kan øke kundetilfredsheten vår med et enda bredere produkttilbud av ferdig sammensatte produkter, sier teknisk sjef i Armaturjonsson, Thorn Fredrik Hemsen.

Denne enheten skal tilby alt fra bare å skru enkle komponenter sammen, til å kunne tilby å produsere røropplegget for hele tekniske rom, og frakte disse ut som moduler.

- Vi vil til og med kunne tilby rørleggere ressurser for å legge vannbårne varmegulv på stedet, med egne spesialister som avretter, legger rør og klargjør for gulvlegger. Varmestyring kan også komme ferdig programmert, slik at rørlegger kun gjøre den siste tilkoblingen i skap, og monterer termostatene osv. I dag kan all vår gulvvarmestyring kobles opp på nettet og rørlegger kan bistå via sin telefon eller PC, eller la oss håndtere det for seg. I større anlegg, med f.eks. vakuumavgassere montert, er også disse i dag oppkoblet slik at anleggets tilstand hele tiden kan overvåkes hjemmefra», fortsetter Hemsen.

- Dette gir rørlegger en unik mulighet til å håndtere serviceavtaler på betydelig enklere måter enn tidligere. I tillegg tilhører vi et svært fremoverlent konsern, Ernströmgruppen AB, som består av flere selskap som også har behov for forskjellige varianter av prefabrikkering, slik at tilbudet blir bredt. Avdelingen vil holde hus i Sandefjord, i første omgang, og Armaturjonsson er i disse dager på jakt etter flere rørleggere/montører som vil være med på starten av denne prefabrikkeringsenheten. De som er interessert i dette kan bare ta kontakt med oss i Armaturjonsson. Her vil det bli jobbet med kjente varemerker som Sanipex, Arjonfloor, Spirotech, Aquatherm osv., og vil være en svært varierende og lærerik jobb, sier Hemsen avslutningsvis i pressemeldingen

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår