Arne Bergli AS er Miljøfyrtårn

 
Arne Bergli AS er MiljøfyrtårnIllustrasjonsbilde
Arne Bergli AS har oppnådd Miljøfyrtårn-sertifisering. Bedriften har som mål å sikre en mest mulig miljøvennlig leveranse av alle sine tjenester.

Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. 

- Det betyr at betyr at vi gjennomfører effektive og lønnsomme miljøforbedringer, og at bærekraft og sirkulær økonomi skal være en naturlig del av vår forretningsmodell, sier daglig leder Asgeir Bergli i en pressemelding.

- Dette er en viktig del av vår strategi for å være en aktuell leverandør innen Varme, VVS og VA segmentet, avslutter han.

Arne Bergli AS er en landsdekkende direkteleverandør – grossist og importør av produkter og utstyr til vannbåren oppvarming, gulvvarmesystemer, snøsmeltesystemer, tappevannsystemer, solvarme, biovarme, vann og avløp for privat – bedrift og proffmarkedet.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår