Ahlsell overtar Proffklær AS

 
Ahlsell overtar Proffklær ASBildet: Fra venstre: Marius Næss, regionsjef i Ahlsell Norge AS, Sven Erik Korsnes, salgssjef og eier i Proffklær AS, Thomas Schie, daglig leder og eier i Proffklær AS, Lars Erik Finne, direktør M&A i Ahlsell Norge AS, Runar Tennebø, regional salgssjef i Ahlsell Norge AS, Johan Stille, oppkjøpsansvarlig i Ahlsell (konsern)
Ahlsell Norge AS har inngått avtale om kjøp av samtlige aksjer i Proffklær AS, en av Norges største frittstående leverandører av arbeidsklær, profilklær og personlig verneutstyr.

— Oppkjøpet av Proffklær AS er et viktig steg i vår kontinuerlige innsats for å utvide vårt tilbud innen arbeidsklær og verneutstyr, sier administrerende direktør i Ahlsell, Runar Hansesætre, i en pressemelding.

— Med oppkjøpet styrker vi ytterligere vår posisjon som en foretrukket leverandør av førsteklasses produkter og tjenester i markedet. Vi ser virkelig frem til å jobbe sammen med 18 dedikerte medarbeidere i Proffklær for å skape merverdi for kundene og levere gode løsninger som oppfyller deres behov både i dag og i fremtiden, forsikrer han.

Bredere utvalg av produkter og tjenester

— Ahlsell har gjennom mange år stått for kvalitet og service i både produktportefølje, logistikkgjennomføring og kompetanse, sier daglig leder og eier i Proffklær AS, Thomas Schie.

— I Proffklær har vi også siden oppstarten bygget opp en høy kompetanse og servicestandard. Kundene vil nå fortsette å nyte godt av det samme nivået av ekspertise, pålitelighet og kundeservice de er vant til, samtidig som de vil ha tilgang til et bredere utvalg av produkter og tjenester. Vi er veldig fornøyde med at vi nå kan gi et vesentlig utvidet produkttilbud gjennom
tilgang til Ahlsells allsidige og brede sortiment, avslutter han.

Unik HMS-kompetanse i Stor-Oslo

Ahlsell har allerede et sterkt HMS-team på plass i Stor-Oslo. Ved å kombinere ressursene og kunnskapen til begge selskapene, vil Ahlsell og Proffklær nå kunne levere en enda bedre kundeopplevelse, og bidra til å redusere risikoen for skader og ulykker på arbeidsplassen.

— Et av de viktigste ansvarsområdene til en arbeidsgiver er å sikre at arbeidstakerne har riktig kunnskap og utstyr for å beskytte seg i farlige arbeidsmiljøer. Med den forsterkede kompetansen vi nå skal bygge videre på, står vi enda bedre rustet til å bidra til kundenes sikkerhet og effektivitet i arbeidshverdagen, sier regionsjef Marius Næss.

Om Ahlsell Norge AS:

Ahlsell Norge er del av et internasjonalt konsern som omsetter for rundt 50 mrd SEK, med om lag 7 500 ansatte fordelt på 244 butikker og 4 sentrallagre. Ahlsell har butikker og salgskontorer på 50 steder i hele landet – fra Alta i nord til Kristiansand i sør. Ahlsell Norge omsetter for ca 8 mrd NOK.

Om Proffklær AS: 

Proffklær AS ble etablert i 2005 og er i dag en av Norges største leverandører av arbeidsklær, profilklær og personlig verneutstyr. Selskapet drifter butikk, lager, kontor, fallsikringsverksted og nettbutikk fra Brobekk i Oslo. Proffklær AS består av 18 medarbeidere og hadde i 2022 en omsetning på 91 millioner. Selskapet er Miljøfyrtårn-bedrift og medlem av Grønt Punkt. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår