Assemblin har kjøpt Ariemi

 
Assemblin har kjøpt AriemiBildet: Fra venstre: Siri Forsberg (CFO Assemblin AS), Einar Kålhus (eier Ariemi AS), Torkil Skancke Hansen (CEO Assemblin AS) og Leif Stensrud (regionssjef Assemblin AS).
For å tilpasse seg nye krav i markedet, har Assemblin AS kjøpt opp bemanningsselskapet Ariemi AS med cirka 130 ansatte.

Ariemi AS har siden etableringen i 2019 levert tjenester innen bemanning og rekruttering til bygg, anlegg og industri. Selskapet opererer primært innen VVS rørlegging, og jobber med noen av Norges største entreprenører på Østlandet og Innlandet, deriblant Assemblin. Bedriften har hovedkontor i Tønsberg.

- De store oppdragsgiverne, i både privat og offentlig sektor, ønsker at vi i størst mulig grad skal bruke egne, fast ansatte medarbeidere i prosjektoppdragene våre. For å kunne imøtekomme dette ønsket, har vi som strategi å øke andelen egne ansatte. Oppkjøpet av Ariemi er en del av denne strategien, og innebærer at vi sikrer kompetanse, får bedre muligheter til å utvikle tjenester og samtidig styrker konkurransekraften vår, sier administrerende direktør Torkil Skancke Hansen i Assemblin Norge.

Avtalen med Ariemi innebærer at Assemblin overtar alle ansatte, både funksjonærer og VVS-montører.

- Mange av disse medarbeiderne har jobbet for Assemblin tidligere. De kjenner oss godt, og vi vet hva de står for. Arbeidsmarkedet har vært under hardt press i lang tid, og når vi nå får mulighet til å styrke arbeidsstokken med en stor gruppe erfarne og kompetente fagfolk, er det bra for både oss og kundene våre, sier Torkil Skancke Hansen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår