Assemblin kjøper Skaugen Blikk og Ventilasjon

 
Assemblin kjøper Skaugen Blikk og VentilasjonBildet: Bjørnar Skaugen (t.v.) og Stein Arne Sværen innledet 2024 med å signere avtale om salg av Skaugen Blikk og Ventilasjon AS til Assemblin ventilasjon AS.
Assemblin ventilasjon styrker montørkapasiteten på permanent basis gjennom kjøp av Skaugen Blikk og Ventilasjon.

Etter et innholdsrikt 2023, med kraftig styrking av både oppdragsmengde og organisasjon, innleder Assemblin Ventilasjon det nye året i samme offensive ånd.

Første uka i januar ble Skaugen Blikk og Ventilasjon i Hokksund kjøpt opp, og styrker Assemblins ventilasjonsvirksomhet primært på montørsiden.

Ordrereserve

- Vi har bygd opp en betydelig ordrereserve på veldig kort tid og har flere større oppdrag på blokka i tiden framover. Det gir oss behov for økt installasjonskapasitet, sier ventilasjonssjef Stein Arne Sværen.

- Det normale i bransjen ville være å kjøpe UE-tjenester. Når sjansen bød seg, valgte vi heller å kjøpe denne bedriften, for å styrke montørkapasiteten vår på permanent basis og ha kontinuerlig tilgang på mer av de ressursene vi trenger.

Best i bransjen

- Vi ønsker å være best i bransjen på de tingene vi gjør. Dette er en bedrift som vi kjenner godt gjennom flere større samarbeidsprosjekter, og som også oppdragsgiverne våre gir uttrykk for at de er fornøyde med. Med de syv nye medarbeiderne fra Skaugen, har vi nå over 20 montører, inkludert flere lærlinger og fagarbeidere. Det har i løpet av to år gjort oss til den største, lokale ventilasjonsvirksomheten i drammensregionen, sier Sværen.

Viktig ressurs

Skaugen Blikk og Ventilasjon ble etablert i 1999 og leverer alt innen blikkenslagerarbeid. Bedriften har verksted og egen maskinpark i lokalene i Hokksund. Etter oppkjøpet vil Asemblins eksisterende maskinpark og verksted i Mjøndalen bli avviklet, og alle ansatte samlokalisert i lokalene i Hokksund.

Bjørnar Skaugen, som nå selger virksomheten til Assemblin, fortsetter i stillingen som montasjeleder i Assemblin ventilasjon AS.

- Bjørnar kjenner markedet og bransjen veldig godt og vil være en viktig ressurs i det videre arbeidet med å utvikle selskapet som en effektiv og lønnsom kvalitetsleverandør av alle typer ventilasjonstjenester, sier Stein Arne Sværen.    

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår