Blir prosjektleder ved det nye Vannsenteret

 
Blir prosjektleder ved det nye VannsenteretBildet: Ove Emil Aker prosjektleder for kurs og opplæring på Nasjonalt senter for vanninfrastruktur på Ås.
Fra 1. mars tiltrer Ove Emil Aker en 50% stilling som prosjektleder for kurs og opplæring på Nasjonalt senter for vanninfrastruktur på Ås.

Senteret skal stå ferdig 2. halvår 2023, og bransjen arbeider for at det skal bli en attraktiv fasilitet for opplæring, forskning, utvikling og utprøving av framtidsrettet vanninfrastruktur.

Oslo kommune er en sentral partner og bidragsyter for senteret, sammen med Norwegian Ministry of Education and Research, NMBU, Norsk Vann og andre bransjeaktører.
 
– Jeg søkte stillingen på grunnlag av en genuin interesse for VA, sier Ove Emil Aker.

Ledningsdrift, rørinspeksjon, lekkasjesøk, No-Dig og digitalisering er bare noen av områdene vannsenteret vil tilby kurs på.

– Senteret vil bli et kompetanseløft for hele bransjen, og vi er veldig fornøyde med at vi nå får ombord en ressurs med god forankring i Oslo kommunes fagmiljø, forteller Sjur Tveite, daglig leder for vannsenteret.

(KILDE: Vann- og avløpsetaten, Oslo kommune)

LES OGSÅ: Avlyser konkurranse for bygging av Vannsenteret

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår