Bravida vant skoleprosjekt i Tromsø

 
Bravida vant skoleprosjekt i TromsøSamlet antall studenter på skolen vil være over 1 000, samt omtrent 250 ansatte. Foto: Peab Bjørn Bygg
Bravida leverer alle tekniske fag på nye Ishavsbyen videregående skole i Tromsø. Tiltakshaver er Troms og Finnmark Fylkeskommune.

Kontraktssummen er på omtrent 100 millioner kroner ekskl. mva.

Kontrakten omfatter leveranse av tekniske anlegg for både renovering av eksisterende bygningsmasse og nybygg, på totalt over 13 500 kvadratmeter. Byggeprosjektet innebærer en samlokalisering av det videregående skoletilbudet og fagskoletilbudet som tidligere har vært lokalisert i Breivika og Rambergan. Samlet antall studenter på skolen vil være over 1 000, samt omtrent 250 ansatte.

– Dette er et viktig prosjekt for Bravida i Tromsø. Her er vi med på å planlegge og påvirke valg av løsninger som sikrer at elever og ansatte får et bygg med energieffektive løsninger, i tråd med Troms og Finnmark fylkeskommunes krav til bærekraft, sier regiondirektør for region Nord i Bravida Norge, Torfinn Rolandsen.

Bravida har sammen med hovedentreprenør Peab Bjørn Bygg, samt prosjekterende aktør og byggherre, gjennomført en samspillfase for å utvikle og sikre prosjektet på best mulig måte.

– Vi takker Peab Bjørn Bygg for at vi ble valgt som leverandør av tekniske installasjoner på elektro, ventilasjon, automasjon og rørtekniske løsninger i dette spennende prosjektet, sier Rolandsen.

Bravida i Tromsø har levert totaltekniske anlegg til en rekke av de store prosjektene i Tromsø, blant annet Lærerhøgskolen i Breivika. Avdelingens erfaringer fra tilsvarende prosjekter tas med inn i dette nye spennende prosjektet, som skal ferdigstilles i mai 2025. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår