Designa lanserer fronter fra Nature by Designa

 
Designa lanserer fronter fra Nature by DesignaBildet: Baderomsinnredningen er kledd i naturmaterialer og gløder med sine fingertappede fronter i eik.
Designa lanserer nå helt nye fronter i et unikt design med utsøkte detaljer og finish. Baderomsinnredningen er kledd i naturmaterialer og gløder med sine fingertappede fronter i eik.

De nye frontene fra «Nature by Designa» har fingertappede treskuffer som i kombinasjon med utsøkt finish visuelt ser mer ut som et møbel enn det tradisjonelle baderomsinnredningen vi er vant med å se.

Den nye kolleksjonen er en sann hyllest til nyskapende design og natur med ekte tre og stolte
snekkertradisjoner. Baderomsinnredningen er kledd i naturmaterialer og gløder med sine fingertappede fronter i eik. Resultatet er enkelt, lett og gir deg den lille ekstra møbel-feelingen når du åpner skuffene.

Kombiner gjerne naturmaterialer sammen med andre typer overflater når du for eksempel velger høyskap.

– Årets første nyheter viser en ny og spennende kolleksjon hvor vi har hatt fokus på å utvikle et helt spesielt uttrykk eller formspråk for de som ønsker den helt spesielle «wow-faktoren», men vi har også lagt vekt på ulike kombinasjoner for å gi det lille ekstra til de som ønsker seg et moderne, stilrent og praktisk bad, sier Brigitte Kürzel, designer hos Designa A/S, i en pressemelding.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår