Ekaterini Oscarsen blir ny HR-direktør i GK Norge

 
Ekaterini Oscarsen blir ny HR-direktør i GK NorgeBildet: Ekaterini Oscarsen
Med bred HR-erfaring og god kjennskap til bransjen får Ekaterini Oscarsen ansvar for å lede GK Norges HR-arbeid.

Oscarsen kommer fra rollen som leder for HR i anleggsvirksomheten i Skanska. Hun har en variert bakgrunn fra ulike bransjer og tar med seg erfaring fra gründervirksomhet, prosjektledelse, forretningsutvikling, lederutvikling og HR. 

Hun har en bachelor i markedsføring og ledelse fra University of Derby i Storbritannia og en Master of Management fra BI.  

– Vi har hatt en god prosess med mange kvalifiserte kandidater, og jeg er veldig glad for at Ekaterini har valgt å bli en del av Team GK. Ekaterini er forretningsorientert og fremoverlent. Hun kjenner godt til bygg- og anleggsbransjen, senest gjennom erfaringen fra Skanska, og hun vil tilføre mye verdi og energi i den videre utviklingen av selskapet. Jeg gleder meg veldig til å jobbe sammen med Ekaterini, sier adm.dir. Rune Hardersen i GK Norge. 

– GK er Skandinavias ledende tekniske entreprenør og har et ansvar overfor samfunnet i å drive bærekraftig forretning, både med hensyn til å levere klimavennlige løsninger, men også å skape en arbeidsplass der medarbeidere trives og utvikles. GK har definert ambisiøse mål innen bærekraft, teknologi, mangfold og kompetanseutvikling, og jeg gleder meg til å levere på disse målene sammen med hva jeg opplever er en dyktig og engasjert gjeng, sier Ekaterini Oscarsen.


Om GK:
GK er Skandinavias ledende leverandør av teknikk i bygg med en omsetning på rundt 6 milliarder kroner. Med rundt 3000 ansatte og 100 kontorer i Norge, Sverige og Danmark leverer vi smarte og bærekraftige løsninger innen ventilasjon, kulde, rør, elektro og byggautomasjon.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår