- En meningsfull dag på jobben

 
- En meningsfull dag på jobbenBildet: - Den nye trekkekummen for kabelrørsystemer, Furnes Double, ble presentert under VA-Touren. Denne kummen tåler store belastninger og kan plasseres i veier med sterk trafikk, sier en stolt salgs- og markedssjef i Furnes Jernstøperi AS, Geir-Kåre Kroken. Foto: Odd borgestrand
- Dette har vært en veldig meningsfull dag på jobben for oss. Her har vi møtt rekordmange konsulenter, en rekke representanter fra kommuner på Østlandet og dessuten entreprenører og grossister.

Av Odd Borgestrand

Det sier salgssjef VA i Pipelife Norge AS, Ragnar Holth. I en messehall på X Meeting Point på Hellerudsletta kryr det av VA-folk som har tatt turen for å få med seg det produsenter og leverandører kan tilby den delen av norsk infrastruktur som trenger påfyll for å ta igjen det store etterslepet på ledningsnettet. Det er også en bransje som også er bevisst på at de må øke sin innsats innen kompetanseheving gjennom forskning og utvikling.

Bygger relasjoner
- Her er mange av våre kunder samlet på ett brett og i tillegg møter vi nye ansikter som gjerne vil ha informasjon om hva vi kan tilby dem. VA-touren er også med å bygge enda bedre relasjoner mellom oss som er medlemmer i VVP. Nå er vi sammen over flere dager og har dermed en arena for å bli enda bedre kjent med hverandre og med hverandres ulike produkter og tjenester.

- Jeg syns det er moro at vi som forening kan gjøre noe sammen. Her står vi i førersetet for et nytt konsept, og når mottakelsen i markedet er så god, - ja da er det veldig hyggelig å være med på dette, sier Holth videre.
Holth nøler ikke med å slå fast at responsen er vel verd den innsats Pipelife Norge AS har lagt ned på denne touren. 

- Det ville tatt oss mange dager og uker å treffe hver enkelt av de kontaktene vi møter her.
Det mest positive er at vi har møtt kunder som er genuint interessert i våre produkter og tjenester og at de helt bevisst oppsøker denne messa for å tilegne seg mer kunnskap og ta seg god tid til faglig samtale. På mange andre fagmesser opplever vi at det blir for kort tid til messevandringen.  Derfor er vi så fornøyd med dette konseptet, sier Holth.

Dedikerte fagfolk
Salgs- og markedssjef i Furnes Jernstøperi AS, Geir-Kåre Kroken, er også svært fornøyd med responsen han har oppnådd under touren, og spesielt i Oslo med så høy deltakelse.
- Her er alle som kommer innom vår stand svært interessert i våre produkter. Dette er en unik mulighet til å snakke med dedikerte fagfolk som virkelig nyter dagen, mener Kroken.
- Vi har hatt stor pågang fra kommuner som gjerne vil bli oppdatert om våre produkter.

Furnes fokuserer på sine sju ulike gategodskategorier og formidlet kunnskap om bruken av disse. Slitestyrke og ulike pakninger var et eget fokusområde denne gang. Kroken er spesielt stolt over «Furnes Double» som er selskapets nyutviklede kabelkum for sterkt trafikkerte gater og veier. Dette er en nyhet som vi har store forhåpninger til, og en av disse kummene er allerede montert i den sterkt trafikkerte Nordby-tunnelen ved Tusenfryd i Akershus, forteller Kroken.

Fornøyd koblingsleverandør
Isiflo markedsfører seg som «den komplette koblingleverandøren» og hadde stor pågang ved sin stand i Oslo.
- I dag har det vært helt rått. Her har vi møtt utrolig mange interesserte fagfolk. Det har kokt på vår stand i hele dag, så dette kunne ikke bli bedre, sier salgssjef i Norge, Jan Kirsebom til VVS aktuelt
- Det er ekstra flott fordi vi treffer vår målgruppe, de «rene» VA-brukerne blant kommuner, entreprenører, rådgivere og grossister. Så er det ekstra moro for oss å kunne presentere nyheter. Vi har tidligere vært kjent for å levere koblinger opp til 63 mm, men nå kommer vi med koblinger opp til 315 mm som rene innstikkskoblinger. Isiflo er kjent som reparasjonskoblings-leverandør, og nå har vi fått utstyr også for de store dimensjonene. I samarbeid med Isoterm leverer Isiflo også deler for trykkavløp, forteller en engasjert salgssjef.

- Tradisjonelt er det elektrosveising eller skrumoffer som er den vanlige metoden å sveise plastør på, men nå har Isiflo kommet med innstikksmuffer som skyves rett inn på røret og de sitter med innstikkprinsippet. Dette har vakt stor interesse hos flere ledningseiere, bekrefter Kirsebom
- For oss er dette et godt alternativ. Vi har ikke mulighet til å reise rundt til alle landets kommuner. Nå får vi vist fram de nyeste produktene på en og samme dag. Inngangsprisen for å delta på denne touren er forholdsvis lav, sammenlignet med de store regionale messene. Denne messa er garantert god butikk for oss, konkluderer salgssjef Jan Kirsebom.

Tirsdag kveld går to fullastede trailere videre til Trondheim, der VA-touren 2018 avsluttes på Scandic Lerkendal torsdag. 150 er forhåndspåmeldt til treffet i Trondheim.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår