Kristian Damstuen blir ny driftsdirektør i Hallingplast

 
Kristian Damstuen blir ny driftsdirektør i HallingplastBildet: Kristian Damstuen
Hallingplast AS vokser og ruster seg for høy aktivitet i årene som kommer. Kristian Damstuen (47) er ansatt i en ny stilling som driftsdirektør i selskapet.

Rørprodusenten Hallingplast AS har vokst betydelig de siste årene. Selskapet investerer og forbereder seg på større aktivitet også i årene fremover. Nå har Hallingplast AS ansatt Kristian Damstuen (47) i en nyopprettet stilling som driftsdirektør, som får en viktig rolle i utviklingen fremover.

– Vi er glade for å få med oss Kristian på laget. Rollen som driftsdirektør får en viktig posisjon for å videreutvikle driftsorganisasjonen på fabrikken i Kleivi, sammen med alle de dyktige menneskene som jobber der, sier daglig leder Sverre Tragethon i Hallingplast AS.

Hallingplast stor og solid

– Hallingplast fremstår som en meget solid og stor bedrift med friske ambisjoner. Det er en utvikling jeg gleder meg til å være med på. Jeg har blitt tatt godt imot av alle jeg har møtt på det første besøket på fabrikken, sier Kristian Damstuen.

Han kommer fra stillingen som daglig leder i Daimex AS, et firma som leverer produkter og tjenester for skinnegående transport. Før dette var han leder i et IT-selskap i samme sektor. Han har dessuten jobbet som kommunedirektør i Nord-Aurdal kommune i Valdres og kommunalsjef i Gol kommune.

– Takhøyde er noe av det viktigste jeg kan ta med inn en slik rolle. Vi må gi rom for alle ideer og innspill. Det gir grobunn for de beste ideene og den beste utviklingen.

Kristian Damstuen er utdannet sivilingeniør i mikroelektronikk og er nå i ferd med å avslutte en master i organisasjon og ledelse, begge deler fra NTNU. Han er bosatt i Rogne i Valdres, og skal ukependle til Hallingplasts hovedkontor og fabrikk i Kleivi i Ål. Han begynner for fullt i jobben 21. mai.

Om Hallingplast:

Hallingplast er en av Nordens største og mest moderne produsenter av rørsystemer i plast. Bedriften er en heleid norsk familiebedrift, lokalisert i Hallingdal. Spennvidden på produktene er stor, med hovedvekt på rør til vann- og avløp, olje- og gass, merder til fiskeoppdrettsnæringen, spesialrør til bensinstasjoner og ferdig vektede rør til undervannsledninger. Les mer på https://www.hallingplast.no/

  

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår