Apurgo blir sølvpartner til Ingeborg-nettverket

 
Apurgo blir sølvpartner til Ingeborg-nettverketBildet: Glade Apurgo-representanter. Fra venstre: daglig leder Lise Marie Nergaard, styreleder Heidi Fossland, teamleder FoU Irene B. Ytterdal-Larsen og administrasjons- og markedsansvarlig Lene K. Vaagan. Foto: Apurgo
- Ingeborg-nettverket gjør en fantastisk jobb med å fremme kvinner i rørbransjen og håndverkeryrket. Vi tror at det å være en del av nettverket også vil fremme Apurgo som merkevare.

Tekst: Ingeborg-nettverket

Det sier Lise Marie Nergaard, daglig leder i Apurgo AS.

– Alt har eskalert rundt Ingeborg-nettverket etter pandemien i form av aktivitet, medieomtale, medlemsavtalen, antall partnere og deres aktivitet i samarbeid med nettverket. Ingeborg-nettverkets medlemmer er fremover i skoene og forberedt på fremtiden. Nå er tiden riktig for oss å gå inn som partner, sier Nergaard.

Adopterer ny teknologi 

- Damene i vår konservative bransje er viktig for oss. De har lett for å adoptere ny teknologi, finner nye løsninger og veier til målet. Gjennom vårt partnerskap vil vi gjerne bidra til at damene blir enda bedre på alt av kunnskap
Apurgo jobber med det hotteste i norsk rørbransje om dagen - energieffektivitet og vannkvalitet.
- I en mer eller mindre konservativ bransje må man jobbe for å endre måten ting gjøres på. Det håper vi er en medvirkende årsak til at Apurgo har sett i Ingeborg-nettverkets retning, for å bidra til endring, sier leder Eli H. Heyerdahl Eide.

Til inspirasjon i bransjen

- Apurgo er opptatt av bærekraft og etterlever ønsket om god kjønnsbalanse i eget selskap. Lik lønn for likt arbeid er en selvfølge for Apurgo, noe vi håper andre i rørbransjen skal la seg inspirere av. For selv om vi er en bransje i forkant, er vi utrolig nok fortsatt ikke der at alle kvinner får samme lønn som sine mannlige kolleger - får for samme jobb. Derfor synes vi det er flott at vår nye sølvpartner Apurgo setter fokus på utfordringen slik at flere blir mer bevisst på problemstillingen, sier Heyerdahl Eide.

- Vi oppfordrer Apurgo og andre partnere til å ta plass i nettverket og bidra med fremsnakk og aktiviteter som samler, og løfter bransjens kvinner - dette tror vi blir matnyttig for oss alle, avslutter Eide.

Mangfold og kjønnsbalanse

- Apurgo har 15 års jubileum i år og har vokst sakte, men sikkert hele veien. Da jeg begynte i 2018 var vi fem stykker, nå er vi 19 ansatte. Fire kvinner og resten menn, fortsetter Nergaard. 
- Vi har kvinnelig styreleder i Heidi Fossland som jobber som til daglig jobber i NTNU Energy Transition Initiative. Irene B. Ytterdal-Larsen er Teamleder FoU og Lene Vaagan som administrasjons- og markedsansvarlig, i tillegg til meg som daglig leder. Det vi ikke har lyktes like godt med til nå, er å få kvinner inn i tekniske stillinger. Det står høyt på ønskelisten, smiler hun. 

Stolt Ingeborger

- Ingeborg-nettverket har fått til mer enn andre nettverk. De hadde stor betydning for å få kvinnelige garderober på byggeplasser og de har gjort det bedre å være kvinne i rørbransjen. Gullpartnerne til Ingeborg-nettverket har lyktes i større grad med å rekruttere kvinner til tekniske stillinger, det tillegger vi også nettverket. Det å være partner til Ingeborg-nettverket gir oss et kvalitetsstempel rett og slett. Nå er vi også stolte Ingeborgere, avslutter Nergaard. 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår