Flexit investerer i nytt lagerbygg i Ørje

 
Flexit investerer i nytt lagerbygg i ØrjeBildet: Det nye lagerlokalet bygges som en utvidelse av eksisterende bygningsmasse ved hovedkontoret og hovedlageret i Ørje og vil være et høylager på 3000m2.
Flexit har i en rekke år hatt vekst og nå er det besluttet å utvide lagerkapasiteten betydelig ved hovedlageret i Ørje.

Administrerende direktør i Flexit, Knut Skogstad, uttaler følgende om utvidelsen: 

- Denne investeringen er et ledd i vår strategi om vekst og utvikling av selskapet. Vi har de siste årene hatt plassutfordringer og har blant annet måttet leie eksterne lagerlokaler. Dette er en nødvendig kapasitetsutvidelse for å håndtere vekst i både omsetning og utvidelse av produktsortiment. For oss er fornøyde kunder i fokus og da må vi ha en effektiv og moderne logistikkløsning som server våre kunder, sier Skogstad i en pressemelding.

LES OGSÅ: - Godt inneklima blir enda bedre i skyen

Investeringen er beregnet til omtrent 100 millioner kroner. Flexit har som mål å starte byggingen i år og ha det ferdig i 2023. Det nye lagerlokalet bygges som en utvidelse av eksisterende bygningsmasse ved hovedkontoret og hovedlageret i Ørje og vil være et høylager på 3000m2. Det vil samtidig utvides med flere kontorplasser og større kantine. 

- Flexit er i utvikling og vi har stor tro på framtiden. Flexit sine inneklima- og oppvarmingsløsninger er miljøvennlige og bærekraftige, og sparer mye energi. Vi er dermed en del av løsningen på det grønne skiftet, utdyper Skogstad. 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår