Flexit lanserer EPDer på sine Nordic aggregat

 
Flexit lanserer EPDer på sine Nordic aggregatBildet: - Vår EPD miljødeklarasjon for Nordic ventilasjonsaggregatene gir ikke bare innsikt, men også handlingsmuligheter for våre kunder, sier Jon Dehli, markedssjef i Flexit.
Flexit kan nå levere EPDer (miljødeklarasjoner) på ventilasjonsaggregatene Nordic S2, S3, S4 og KS3.

- Dette er bare starten, og Flexit vil fremover jobbe med å dokumentere miljøfotavtrykket til flere av sine produkter. Dette vil gjøre det enklere for kundene å velge de mest miljøvennlige ventilasjonsløsningene. Flexit er ISO 14001 sertifisert, som bekrefter et systematisk og helhetlig arbeid med miljø og bærekraft. Disse tiltakene viser at Flexit er en ledende aktør i grønn ventilasjon, sier Jon Dehli, markedssjef i Flexit.

- Flexit har satt en ny standard for grønn ventilasjon ved å kombinere innovasjon og bærekraft. Vår miljødeklarasjon for Nordic ventilasjonsaggregatene gir ikke bare innsikt, men også handlingsmuligheter for våre kunder, og vår ISO 14001-sertifisering bekrefter vårt forpliktende arbeid med miljø og bærekraft. Våre ventilasjonssystemer og aggregater har lang levetid og bidrar til et godt inneklima på energieffektive måter. Det er bærekraftig i seg selv, understreker Dehli.

- En EPD hjelper Flexit sine kunder å lage klimagassregnskap og score poeng innenfor grønne byggsertifiseringer, som BREEAM, LEED og FutureBuilt. Den bidrar også til å øke bevisstheten og kunnskapen om miljøaspektene ved ventilasjon, både blant bransjeaktører og sluttbrukere, og gjør det enklere for kundene å velge de mest miljøvennlige ventilasjonsløsningene, sier Dehli.

EPD'ene for Nordic ventilasjonsaggregater er publisert på EPD-Norge og på produktsidene på Flexit sin hjemmeside. EPD-dokumentasjonen viser at Nordic ventilasjonsaggregat har et lavt energiforbruk, høy varmegjenvinningseffektivitet, lang levetid og høy grad av materialgjenvinning. Nordic ventilasjonsaggregat er også utstyrt med smarte funksjoner som automatisk behovsstyring, fuktstyring, filtervarsling og app-styring, som bidrar til å optimalisere ytelsen og komforten.

Les mer om Flexit og grønn ventilasjon på Flexit sin hjemmeside 
På denne siden kan du også se og laste ned Flexit sine EPDer. 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår