Første Master-bedrift i Norden på byggautomasjon

 
Første Master-bedrift i Norden på byggautomasjonBildet: Fra venstre: Toralf Nordhassel prosjektleder Automasjon og René Mortensen, Prosjektleder Automasjon i JM Hansen AS, Nina Hansen CEO i JM Hansen AS, Leonard Celegin VP Digital Energy i Schneider Electric, Jill Klaussen COO, JM Hansen AS og Frank Sunde, salgsingeniør i Schneider Electric.
JM Hansen blir sertifisert av Schneider Electric som EcoXpert på Master-nivå. De satser tungt for å lede an innen digital bærekraftteknologi.

Tromsø-bedriften JM Hansen gjennomførte nylig den prestisjefylte Master EcoXpert sertifiseringen fra Schneider Electric, global leder innen energieffektivisering og automatisering. Selskapet hjelper virksomheter med å avkarbonisere ved hjelp av dagens fremste digitalteknologi, blant annet med bruk av kunstig intelligens. 

– Partnerprogrammet EcoXpert dekker hele verden. Det handler om overføring av kompetanse til eksperter som blir sertifisert til å anvende våre løsninger. Hensikten med denne teknologien er å optimalisere ressurser for å skape bedre lønnsomhet og samtidig kutte klimagassutslipp. Digitalisering og elektrifisering er utgangspunktet for å bygge en mer bærekraftig fremtid, forteller Frank Sunde, som er ansvarlig for EcoXpert programmet i Norge med fokus på byggautomatisering.

– Vi er utrolig stolte over å være Schneider Electric sin første Master EcoXpert i Norden, sier CEO Nina Hansen i JM Hansen, kjent familiebedrift og renommert aktør innen sitt felt i Norge. – Vi har 98 års erfaring med arbeid som sikter til å gjøre våre kunders hverdag lettere. Det å få denne sertifiseringen er veldig motiverende og utgjør et godt grunnlag for å fortsette å lede an i det grønne skiftet.

Master EcoXpert-partnere får spesielt omfattende opplæring fra Schneider Electric. Sertifiseringen er viktig for en aktør som JM Hansen. Den utgjør også en betydelig sikkerhet for deres kunder, som vet de er i trygge hender. JM Hansen leder an innen elektrifisering og effektivisering av havbruksnæringen i Norge, men de står også for mange spennende prosjekter innen byggautomasjon, som Alta Amfi og Narvik sykehus, for å nevne noen av de aller siste de har vært involvert i.

– Det er med stor glede og stolthet at vi nå sertifiserer JM Hansen som Master EcoXpert innen byggautomasjon. Det har vært en imponerende reise både for vår partner og for oss, uttaler Leonard Celegin, visepresident i Digital Energy Division i Schneider Electric. Han var også til stede ved utdelingen i JM Hansens kontorer i Tromsø.

– Med den tunge satsningen på kompetansebygging og JM Hansens nysgjerrighet på dagens aller nyeste teknikk, er vi sikre på at de er i førersetet når det gjelder å levere både bedre komfort, energiøkonomisering og bærekraft. Sertifiseringen styrker både JM Hansen og hele Nord-Norge. Narvik sykehus er et godt eksempel på det, avslutter Leonard Celegin fra Schneider Electric.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår