Fronter smarte VA-løsninger

 
Fronter smarte VA-løsningerBildet: Fra fjorårets VA Tour, med stoppested i Bodø
Nå slippes hele seminarprogrammet for årets VA Tour Norge som arrangeres på fem steder i mars. Temaet er «Smarte løsninger for vannforsyning og overvann.

Blant foredragsholderne finner vi Norsk Vann, Kristiansand kommune, Stjørdal kommune, Bergen kommune og Hias. Temaet er «Smarte løsninger for vannforsyning og overvann» og det kommer til å være Norges mest omfattende program for VA-bransjen som de ledende organisasjonene og leverandørene står bak.

- Det er et førsteklasses program som vi håper vil lokke mange viktige besøkende fra bransjen, sier Bjarne Haugland, daglig leder i VA og VVS produsentene VVP i en pressemelding.

VVP arrangerer VA Tour Norge sammen med messeselskapet BraMässor.
- Som tidligere ligger fokuset på interessante utstillinger med de nyeste produktene og utstyret, men vi satser også på et spennende seminarprogram der viktige løsninger og spennende kundehistorier presenteres. Det å besøke VA Tour må være den beste måten å bli kjent med ny teknikk på. Dette er kompetanseutvikling på høyt nivå, som er i tråd med mottoet vårt «Vår kompetanse = din styrke», understreker Haugland.

Andre temaer som presenteres strekker seg fra Sikkerhet i vannkummer til Pumpeløsninger for håndtering av overvann til Erfaringer med gategods og kumtoppløsninger.

- Vi merker i større grad at seminarene er viktige for de besøkende, sier Björn Delin, administrerende direktør hos BraMässor.
- Seminarprogrammet blir enda en legitim anledning for at alle ansatte kan besøke messen, ettersom det høyner kompetansen hos medarbeiderne, mener Delin.

Hele seminarprogrammet er nå publisert på www.vatour.no

Forhåndsregistrering og mer informasjon finnes også på hjemmesiden.

Om VA Tour Norge:
VA Tour Norge er verdens nordligste og Norges største omreisende VA-messe, og arrangeres nå for tredje gang. Med mottoet «Vår kompetanse = din styrke» reiser Norges ledende VA-bedrifter rundt i hele Norge for å vise frem siste nytt og de nyeste produktene innen VA. Gjennom utstilling og seminarer får de besøkende på turneen økt kompetanse og en mulighet til å ta del i den nyeste utviklingen. VA Tour Norge inviterer besøkende som jobber med VA innenfor kommuner, entreprenørselskaper, grossister og konsulenter med flere. VA Tour Norge arrangeres av bransjeforeningen VA og VVS produsentene VVP og messefirmaet BraMässor.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår