Geberit oppgraderer i Skjold borettslag

 
Geberit oppgraderer i Skjold borettslagBildet: Unik VVS har satt opp visningsrom innenfor borettslaget der beboerne kan se hvordan badene blir seende ut og gjøre individuelle tilvalg.
Rørsystemet i Skjold borettslag i Bergen var foreldet og måtte byttes ut. Geberit ble valgt som leverandør av avløpsrør, innbyggingssisterner og elegante betjeningsplater.

Borettslaget i Fana i Bergen består av 199 boenheter. De var enige om å gjøre noe med rørene raskt fordi det var fare for skade.

Borettslaget hadde full tiltro til at utførende rørlegger Unik VVS tok forsvarlige og gode valg av produkter. Det opprinnelige rørsystemet var av støpejern. De nye rørene, Geberit Silent-DB20, er av plast og har lenger levetid.

– Disse rørene er mye lettere i vekt og er veldig enkle å jobbe med. Det oppstår også mindre støv når de kuttes, noe som er fint når man jobber i trange leiligheter. Mye kan prefabrikkeres utenfor leilighetene med speilsveising. En annen stor fordel er at det er mye mindre sannsynlighet for lekkasje siden det ikke brukes gummipakninger på hver kobling, sier Alexander Ludwig, formann for rørleggerne som jobber med prosjektet.

Badene i borettslaget får også innbyggingssisterner fra Geberit, med elegante betjeningsplater som fås i tre ulike farger. Sisternene har serviceåpning som gjør det enkelt å utføre vedlikehold.
–  Badet er enklere å renholde når det brukes innbyggingssisterne fremfor gulvstående toalett. Det er også en mer moderne og plassbesparende løsning, sier Ludwig.

Unik VVS har satt opp visningsrom innenfor borettslaget der beboerne kan se hvordan badene blir seende ut og gjøre individuelle tilvalg.

– Når vi jobber med borettslag tilrettelegger vi for at beboere som ønsker det kan bo hjemme under arbeidet. I Skjold borettslag har vi satt opp provisoriske toalett med vask og varmtvannsbereder på balkongene og dusjcontainere utenfor blokkene, forteller Ludwig.
Styret i borettslaget melder at beboerne i leilighetene som har fått ferdigstilt badene sine er svært fornøyde med resultatet. Rehabiliteringen skal være helt ferdig i desember 2023.

Bildet: Badene i borettslaget får også innbyggingssisterner fra Geberit, med elegante betjeningsplater som fås i tre ulike farger. 

Bildet: Alexander Ludwig, Unik VVS

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår