Get TDC kjøper Futurehome

 
Get TDC kjøper FuturehomeBildet: Futurehome er en norsk teknologi start-up, stiftet i 2013. Selskapet har 18 ansatte, og gir kunder komplette smarthjem-løsninger.
Get TDC leverer infrastruktur, telecom- og innholdstjenester til over 1 million nordmenn og til noen av landets største kommuner og bedrifter. Nå styrkes satsingen på IoT og smart-teknologi kraftig gjennom kjøpet av det norske start-up selskapet Futurehome.

- Vi har de siste to årene evaluert en rekke teknologiplattformer og selskaper i inn- og utland for å finne den beste plattformen for framtidens smarthus og IoT satsing. Det er gøy at det er et norsk start-up selskap som kom best ut, sier CEO i Get og TDC, Gunnar Evensen.

IoT og smart-teknologi er spådd en sterk vekst i årene som kommer, og Get leverer allerede brann- og innbruddsalarmer basert på denne teknologien. Kjøpet av Futurehome gir kompetanse og teknologi til å utvide denne satsingen til også og omfatte smarthus og velferdsteknologi til kommuner, bedrifter og private hjem.

- For oss i Futurehome er det stor stas å ta dette videre sammen med Get TDC. Get TDC er et av de mest innovative selskapene i bransjen i dag, og sammen med vår gründer kultur, har norske kunder mye å glede seg til å tiden som kommer, sier Erik Stokkeland, medgründer og administrerende direktør i Futurehome.

- Vi ser lyst på framtiden og de mulighetene som ligger foran oss sammen med Get. Futurehome har helt siden starten hatt som mål om å gjøre smarthus til allemannseie og dette er et stort steg i å komme nærmere det målet. Ingenting vil forandre seg umiddelbart, annet enn at Futurehome vil få flere ressurser inn i selskapet. Futurehome vil fortsette det tette samarbeidet vi har med våre sertifiserte elektrikerpartnere, utsalgspunkter, boligbyggere, produkthus og øvrige partnere i hele landet, understreker Stokkeland.

Get vil ha en eierandel på 51% i Futurehome, mens gründerne og ansatte vil ha de resterende 49%.

LES OGSÅ: Spennende smarthussamarbeid

- Samfunnet står overfor store endringer for å nå målet om en mer bærekraftig utvikling, og for å opprettholde velferds- og tjenestetilbudet når befolkningen blir eldre. Vi ønsker å bidra med løsninger gjennom innovativ bruk av teknologi, og kjøpet av Futurehome er et av skrittene på denne reisen, avslutter Evensen.

Futurehome
Futurehome er en norsk teknologi start-up stiftet i 2013. Selskapet har 18 ansatte, og gir kunder komplette smarthjem-løsninger på en fleksibel plattform som lett kan utvides etterhvert som kunder ønsker mer avanserte tjenester. Løsningen er basert på åpne industristandarder, og kan integreres mot en rekke 3. parts leverandører.

Futurehome vil fortsatte som en selvstendige enhet, men Futurehome sine eksisterende kunder er nå sikret enda større ressurser i utvikling av Smarthusløsningen sin.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår