GK overtar Forenede Montører Notodden

 
GK overtar Forenede Montører NotoddenBildet: Fra venstre: Daglig leder i Forenede Montører Notodden Rolf Eber Snipen, ny avdelingsleder for Notodden Service Svein Erik Bjørndalen og konsernsjef Kim R Lisø. Ansatte i Forenede Montører Notodden og Notodden Service i bakgrunnen. Foto: Jens Hammer.
GK kjøper alle aksjene i Forenede Montører Notodden AS og styrker seg som totalteknisk entreprenør i indre Telemark.

–  GK var på utkikk etter en elektrobedrift for å styrke oss som en totalteknisk entreprenør i Telemark og Forenede Montører Notodden AS var naturlig samtalepartner, sier divisjonsdirektør for Service i GK, Stian Orvedal.

- GK har allerede et tett og godt samarbeid med Forenede Montører, og vi er lokalisert i samme bygg på Notodden. Forenede Montører tilfører GK dyktige medarbeidere, en stabil kundemasse og god ordrereserve. Sammen skal vi fortsette å yte god service til våre kunder og samarbeidspartnere. Vi er glade for å kunne ønske alle ansatte i Forenede Montører Notodden velkommen til Team GK, sier Orvedal i en pressemelding. 

Forenede Montører Notodden AS er en tradisjonsrik elektrobedrift som ble etablert i 1985. Med 19 dyktige ansatte er selskapet den største leverandøren av elektrotjenester i området og leverer serviceavtaler og prosjektoppdrag i både det private og profesjonelle markedet i indre Telemark. 

–  Jeg fyller straks 68 år og ønsker meg litt roligere dager framover. Bakgrunnen for at vi velger å selge til GK er det nære samarbeidet vi har hatt de siste 30 årene og at de ansatte ønsket GK som ny arbeidsgiver, sier Rolf Eber Snipen, daglig leder i Forenede Montører Notodden.

Bildet: Rolf Eber Snipen, daglig leder i Forenede Montører Notodden

Forenede Montører Notodden AS omsatte for 26 millioner kroner i 2022 og blir en del av GKs avdeling på Notodden umiddelbart. Selskapet blir fusjonert inn i GK Norge AS i løpet av 2023. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår