Gøran tilbyr gratis rørleggertjenester

 
Gøran tilbyr gratis rørleggertjenesterBildet: Rørlegger Gøran Linevik vet at mange sliter økonomisk for tiden. Han vil gjerne hjelpe med han har mulighet til - nemlig rørleggertjenester. Foto: Edgar Dehli
– Jeg har sagt jeg skal hjelpe, så da skal jeg hjelpe, sier rørlegger Gøran Linevik. Nå henvender han seg til huringer som ikke får endene til å møtes.

Av Elisabeth Kjellin

«Kjenner du en som sliter med trang økonomi på Hurumlandet, kraner som drypper, wc som ikke virker, eller liknende, og ikke har råd å ringe rørlegger? Send meg en melding, så skal jeg hjelpe deg gratis.»
Budskapet over ble nylig lagt ut på Linevik Rør sin kanal på sosiale medier. Filtvetmannen Gøran Linevik sier til Røyken og Hurums avis at han vet det er flere som har det vanskelig økonomisk, og ønsket å tilby hjelp.
– Jeg vet at det er mange som sliter, og føler at de ikke kan ta seg råd til rørlegger. Derfor tenkte jeg at jeg skulle gjøre en liten greie ut av dette, og hjelpe til gratis hvis noen trenger å få gjort noen småjobber, forteller han.

Foreløpig ingen

Innlegget på sosiale medier har fått en rekke positive reaksjoner og kommentarer.
– Det er hyggelig å se at folk liker sånt. Men samtidig – hvis man får en sur kommentar på noe som dette, vet jeg ikke hvordan det står til, ler han.
Det er gått en drøy uke siden han gikk ut med det hyggelige budskapet, men foreløpig er det ingen som har tatt kontakt for å spørre om hjelp.
– Det er mulig at folk rett og slett er sjenerte, og at de kanskje føler seg litt dumme hvis de må spørre om hjelp, spekulerer han.

– Kan prate om det

Samtidig forsikrer han om at det ikke er noe å skamme seg over dersom man vurderer å ta kontakt og spørre om hjelp.
– Absolutt ikke, hvert fall ikke i dagens situasjon, når alle priser og renter er i taket. Det skal man ikke føle skam for, sier Gøran, og fortsetter:
– Slipp hemningene og bare ring – ta kontakt, så kan vi i det minste prate om det og se hva vi kan få gjort.

Hjelper på Hurumlandet

Gøran kommer egentlig fra Sverige, men flyttet fra Stockholm i 1980. Han har vært rørlegger i mange år, og startet for seg selv etter at firmaet han jobbet i gikk konkurs.
– Jeg følte jeg hadde mer å gi på det tidspunktet. Det har jeg ikke angret på, sier Gøran, som har drevet enkeltmannsforetaket Linevik Rør siden 2019.
Jobben tar ham rundt i hele regionen.
– Jeg har oppdrag i Bærum, Oslo, Hurumlandet, litt i Drammen også, forteller han, og legger til:
– Men jeg bor på Filtvet. Derfor syns jeg det passet fint å tilby hjelp til folk på Hurumlandet.

Vurderer å utvide

Han sier tilbudet gjelder innenfor rimelighetens grenser, for eksempel hvis noen må bytte ut en rimelig kjøkkenkran eller trenger hjelp til å reparere noe som står og renner.
– Jeg tenkte egentlig at tilbudet kan stå ut denne måneden, men jeg utvider kanskje noen uker ut i februar. Jeg har sagt jeg skal hjelpe, så da skal jeg hjelpe, avslutter han.

Bildet: Gøran tror flere føler på at terskelen for å spørre om hjelp hvis de har dårlig økonomi, er høy. – Ta kontakt, så kan vi i det minste prate om det og se hva vi kan få gjort, sier han. Foto: Edgar Dehli

(Denne artikkelen ble først publisert i Røyken og Hurums avis)

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår