- Heidenreich når snart målsetningen om kostnadsgrad

 
- Heidenreich når snart målsetningen om kostnadsgradBildet: administrerende direktør i Heidenreich, Bjørn Moen og økonomisjef Marleen S. Størseth er storfornøyd med utviklingen i selskapet.
- Vi opplever en forsterket tillit hos våre kunder, og dette ser vi også på en fantastisk omsetningsvekst så langt i år.

Det sier økonomisjef i Heidenreich, Marleen S. Størseth, i en pressemelding.

- Vi er også godt på vei til å innfri en av våre målsetninger med en kostnadsgrad under 20 prosent. Vi jobber steinhardt for å holde våre kostnader nede – samtidig som vi opprettholder en høy servicegrad. Det er mange ulike tiltak som er iverksatt for å jobbe mer kostnadseffektivt. Vi ser at effektiviteten er økt i alle ledd, sier Størseth.

- Med en omsetningsvekst som har gitt oss all- time high omsetning 2 ganger i år opplever vi økt trykk på innkommende og utgående varer på sentrallageret. I samme periode kan vårt sentrallager vise til flere plukkrekorder, samt at vi aldri har hatt så høy plukkeffektivitet som nå i år. Et betydelig lavere sykefravær i alle ledd har også påvirket kostnadsgraden, mener hun.

- Kombinasjonen av høyere omsetning og lavere kostnadsgrad gir et mer konkurransedyktig Heidenreich. Dette er en styrke for våre kunder, noe vi også får daglige tilbakemeldinger om fra våre kunder. Et godt bevis på dette er at vi tar markedsandeler i et tøft marked. I tillegg til et forsterket samarbeid med våre kunder, ser vi også et tettere og sterkere samarbeid med mange av våre leverandører. Som eneste grossist økte ikke vi våre priser 01.05.2020, og dette medførte mange diskusjoner med flere av våre leverandører. Nå ser vi også at disse fruktbare diskusjonene har styrket samarbeidet mellom oss og leverandørene, sier administrerende direktør i Heidenreich, Bjørn Moen.

Moen mener man nå ser positive effekter etter at Heidenreich for ca. 10 år siden ble en del av Cordes & Graefe KG (GC-gruppen), som er Europas største VVS- grossist.

- Vi begynner virkelig nå å se stordriftsfordelene av dette eierskap. Dette går blant annet på fordeler av innkjøpssamarbeid internt i GC- gruppen og ikke minst internasjonale innkjøpsbetingelser. Flere ansatte i Heidenreich er også medlemmer i sentrale utvalg i GC- gruppen som igjen påvirker betingelsene her i Norge. Dette igjen for å innfri våre målsetninger om å være en foretrukket samarbeidspartner for våre kunder, sier Moen avslutningsvis i pressemeldingen.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår