Heidenreich øker omsetningen og innfrir vekstambisjoner

 
Heidenreich øker omsetningen og innfrir vekstambisjonerBildet: Administrerende direktør i Heidenreich, Bjørn Moen
Heidenreich har de siste årene hatt god salgsutvikling. 2022 viser også at selskapet innfrir på sine vekstambisjoner.

- Til tross for en markedssituasjon med et voldsomt press på priser så leverte Heidenreich en tosifret prosentvisvis økning i omsetning, sier administrerende direktør Bjørn Moen i en pressemelding.

Motiverte og kunnskapsrike kolleger 

- Den fantastiske salgsutviklingen Heidenreich kan vise til i 2022 hadde ikke vært mulig uten alle de ansatte i Heidenreich og de lojale kundene. Det er alle de små og store daglige gjøremål som utføres av alle ansatte hver eneste dag, som igjen gir tilfredse kunder. Mens mange bransjer de siste årene har meldt om en omsetningsnedgang i fysiske butikker, så opplever Heidenreich det stikk motsatte, sier Moen videre.
 
- Våre butikker ikke bare beholder sin viktighet, men de øker i omsetning på lik linje med netthandel og salg via salgsapparatet, understreker han.

Bjørn Moen påpeker at det er nettopp den gode kombinasjonen og samarbeidet på tvers av de ulike salgskanalene som har bidratt til den gode salgsutviklingen i 2022. 

Hva kan 2023 bringe?

Han sier det er knyttet stor spenning til 2023 og bl.a strømpriser, rentenivå og krigen i Ukraina vil selvsagt ha stor påvirkning på året. 

- Uavhengig av dette har Heidenreich en klar målsetning om å forsterke sin posisjon ytterliggere i 2023 og årets to første måneder viser at vi er godt i gang med denne målsetningen. Heidenreich utvider varesortimentet ytterliggere i 2023 og kan tilby både eksisterende og nye kunder en større bredde i sortimentet. Blant annet fører Heidenreich nå et komplett sortiment til havbruk og næringsmiddelindustrien, sier Bjørn Moen avslutningsvis i pressemldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår