Hepros baderomsavdeling slår seg sammen med Funksjonsutstyr

 
Hepros baderomsavdeling slår seg sammen med FunksjonsutstyrBildet: Frode Henriksveen, daglig leder i Funksjonsutstyr og Sarita Helene Betin, nå salgsleder i Funksjonsutstyr
Hepro AS og Funksjonsutstyr AS er søsterselskap som tilhører samme konsern, Addlife AB. Nå flyttes baderomsavdelingen fra Hepro over til Funksjonsutstyr.

Hepro AS avdeling HeproBad startet i 2019 og jobber i prosjektmarkedet med komplette baderomsløsninger for sykehus, omsorgsboliger og andre institusjoner. Funksjonsutstyr AS ble stiftet i 1990 og er spesialister på funksjonell og fleksibel innredning av baderom til eldre og personer med funksjonsvariasjoner. Baderomsløsningene vil fra nå av forhandles via Funksjonsutstyr, mens tekniske hjelpemidler innenfor hygiene og bad forblir en del av Hepro sitt sortiment.

Et større team

- For markedet innebærer denne sammenslåingen kun fordeler. Det blir et større team som skal jobbe med baderomskonseptet. Vi har stor tro på at de kompetanser og kvaliteter som nå settes sammen vil gi enda mer verdi for kundene – med mer ressurser og bredere kompetanse, sier Geir Tore Jakobsen, administrerende direktør i Hepro.

Konseptet HeproBad vil i fremtiden hete Fleksibad. Samtidig styrker Funksjonsutstyr teamet med to ansatte fra Hepros baderomsavdeling. Sarita Helene Betin trer inn i rollen som salgsleder og Anne-Lena Ekström som prosjektleder.

- Denne sammenslåingen gir kundene våre større fleksibilitet og valgmulighet. Vi ønsker å være det beste og tryggeste valget for våre kunder og gleder oss til å jobbe sammen mot et felles mål, fortsetter Sarita Helene Betin, nå salgsleder i Funksjonsutstyr.

33 år med kunnskap og erfaring

- Funksjonsutstyr tilbyr nå et meget bredt sortiment bestående av baderomsløsninger for eksisterende og nye sykehus, sykehjem, omsorgsboliger, private hjem og fremtidens boliger. Vi har også et spennende utvalg av produkter til barnehager og stellerom, samt høydejusterbare innredninger for kjøkken, sier hun.

- Alle våre ansatte er naturligvis inkludert i sammenslåingen. Det er menneskene som skaper, både relasjoner og verdier. Nå samler vi 33 år med kunnskap og erfaring under samme tak. Vi er veldig fornøyde med denne sammenslåingen og ser frem mot en spennende tid med enda bredere produktportefølje til et marked i vekst, avslutter Frode Henriksveen, daglig leder i Funksjonsutstyr.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår