Instalco installerer på Gardermoen

 
Instalco installerer på GardermoenTeknisk Ventilasjon skal levere ventilasjonsanlegg til verdens største sjømatterminal. Illustrasjon: Vedal
To norske Instalco-selskaper er involvert i utviklingen av nytt næringsområde på Oslo Lufthavn Gardemoen - Oslo Airport City.

Teknisk Ventilasjon skal levere ventilasjonsanlegg til verdens største sjømatterminal og Andersen og Aksnes Rørleggerbedrift skal levere VVS-installasjoner til et nytt lagerbygg for spesiallogistikk. Den samlede ordreverdien er på ca 42 millioner kroner.

Oslo Airport City skal utvikle og bygge en flyplassby på totalt ca 1 million kvadratmeter med kommersielle arealer. Andersen og Aksnes har oppdraget for Vedal med å utføre rørinstallasjoner for sanitær, varme, kjøling og sprinkler i et lagerbygg for spesiallogistikk på 15 000 kvadratmeter. Byggherre er Oslo Airport City. 
 
- Dette er vårt andre prosjekt ved Oslo Airport City etter at vi ferdigstilte Porsche Center for samme entreprenør. Vi er glade for å ha fått fornyet tillitt etter et vellykket samarbeid med kunden. Dette oppdraget er et på et bygg som krever ekstra høy sikkerhet og spesialløsninger, sier Joar Vellene, daglig leder hos Andersen og Aksnes. 
 
Teknisk Ventilasjon har en viktig rolle i byggingen av World Seafood Center som vil være på 55 000 kvadratmeter når den ferdigstilles. Her skal Teknisk Ventilasjon levere luftbehandlingssystemer og automasjonsløsninger. 
 
Begge oppdragene har startet høsten 2022 og skal ferdigstilles i 2023. Ambisjonen er at begge prosjektene skal bli Bærekraftsklassifiserte Instalcoprosjekt.
 
 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår