Kampanje for yrkesfag på nett

 
Kampanje for yrkesfag på nett
1.februar startet BNLs rekrutteringskampanje på Facebook og Instagram. Hver dag i februar legges det ut et bilde av en person som gir gode argumenter for å velge yrkesfag. Her vil det dukke opp en minister, elever, lærlinger og andre. Følg med på Vi bygger Norge.

Om få uker skal alle 10. klassingene velge studieretning. BNL ønsker å vise at det finnes mange gode grunner til å velge studieretningen bygg og anleggsteknikk.

Vi har vært i kontakt med mange ulike aktører som forteller hvorfor de mener at dette er et godt valg. Her trekkes det frem mange ulike fordeler med å gå denne veien. Det kan være alt fra at man får muligheten til å lage noe man er stolt av, til å vise at det er stor etterspørsel etter fagarbeidere. 

Mange gode grunner
– Det var spennende å se hvilke grunner folk ga for å velge yrkesfag. Noen av svarene vil overraske, sier Caroline Khoury Nilsen, rådgiver i BNL.

Følg med på Vi bygger Norge på Facebook, eller Instagramkontoen vibyggernorge for å se hva de ulike aktørene i samfunnet sier.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår