Knut Olav Knudsen til Roth Norge

 
Knut Olav Knudsen til Roth NorgeBildet: Knut Olav Knudsen har lang fartstid i VVS-bransjen, og er et kjent fjes for de fleste. Nå er han nyansatt teknisk sjef i Roth Norge.
Knut Olav Knudsen er fra i dag, 1. februar, ansatt som teknisk sjef i Roth Norge.

Knut Olav Knudsen er ansatt som teknisk sjef og inngår i den nordiske produktgruppen sammen med produktsjef.

- Ansvarsområdet til Knut Olav vil være produktutvikling av prefab løsninger, konseptutvikling, produktdokumentasjon, kurs- kompetanse ansvarlig, samt overordnet ansvar for teknisk support i den norske organisasjonen. Han blir en kjærkommen ressurs, og vi ser veldig fram til å få ham med på Roth-laget, skriver Roth Norge i en pressemelding.

Knut Olav Knudsen har lang fartstid i VVS-bransjen, og er et kjent fjes for de fleste. Han har tidligere jobbet som salgssjef i Danfoss, produktsjef i Brødrene Dahl, fagansvarlig i VVS Foreningen, forretningsutvikler og daglig leder i Boligenergi, teknisk sjef i LK, og det siste tiden jobbet han som forretningsutvikler i Hitech Energy. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår