Konekta blir gullpartner i Ingeborg-nettverket

 
Konekta blir gullpartner i Ingeborg-nettverketBildet: Eli H. Heyerdahl Eide, leder av Ingeborg-nettverket (t.v.) og Line Ekroll Dyb, administrerende direktør i Konekta
- Det er mange fine damer i byggenæringen og vi har blitt mye flinkere til å fremsnakke, og løfte hverandre etter at Ingeborg-nettverket startet i 2016, sier Line Ekroll Dyb, administrerende direktør i Konekta.

- Konekta (tidligere Norsk Rørallianse) består av mange store solide bedrifter som sammen har stor påvirkning både lokalt og sentralt i rørbransjen. Det at de nå tar skrittet opp til en mer forpliktende rolle som gullpartner styrker bransjelaget, også når det gjelder rekruttering av kvinner. Jeg kjenner via jobben min i RørNorge godt til alle bedriftene i Konekta og vet at mange av de allerede er gullpartnere i hjertet, sier Eli H. Heyerdahl Eide, leder av Ingeborg-nettverket.

Line Ekroll Dyb var styremedlem i Ingeborg-nettverket fra 2016-2018, hun har vært mentor i nettverkets mentorprogram ved to anledninger og nå har hun hele styret med seg når Konekta blir gullpartner etter fem år som sølvpartner. 

- Jeg er glad for å se at Ingeborg-nettverkets innsats smitter over på hele byggenæringen. Vi må bli enda flinkere til å fremsnakke bransjen og hverandre. Det er ingen enkel oppgave å snu fort i Norges største fastlandsnæring, men vi er på god vei, fortsetter Ekroll Dyb.

Hvordan ser kjønnsbalansen ut i Konekta?

- Vi er vårt ansvar bevisst og tar oppgaven på alvor. Vi har totalt ca 2.700 medarbeidere inklusive administrasjon. Samtlige 10 eiere har ansatt kvinner, og vi er spesielt stolt av at vi har 400 lærlinger i systemet. Det er nesten 15% av arbeidsstokken og hos oss er 50% av lærlingene voksenlærlinger. 

Hvorfor velger dere å gå for gull?

- Det skjer mye i Ingeborg-nettverket, aktiviteten øker og den nye hjemmesiden er veldig flott. Nå finner vi nettverket på nettet og ser enda større potensial til et produktivt samarbeid som partner.  I styremøte i høst var det full enighet om å oppgradere fra sølvpartner til gullpartner. Ingeborg-nettverket har satt byggenæringen positivt på kartet, de har skapt blest om faget, bransjen og mennesker. Når man har et nettverk som er så tydelig og gjennomfører det de bestemmer seg for, skaper det effekt. Alle vil være en del av en vellykket historie, sier Ekroll Dyb

- Konekta tilbyr mange ulike løsninger og vi vet at vi er en del av løsningen når det kommer til det grønne skiftet. Vi sitter midt i kjernen på det som kommer fremover og vi trenger hverandre! Denne jobben gjør vi sammen som stolt gullpartner av Ingeborg-nettverket, avslutter Ekroll Dyb.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår