Konstel overtar Buskerud Varmepumpeservice

 
Konstel overtar Buskerud VarmepumpeserviceBildet: Ole Halvor Kolstad, Regionsdirektør i Konstel (t.v.) og daglig leder i Buskerud Varmepumpeservice, Ole Klette
Konstel har signert avtale om oppkjøp av Buskerud Varmepumpeservice. Dette vil kunne styrke konsernets tilstedeværelse i Buskerud.

- Vi er stolte over å meddele at vi har gjennomført enda et oppkjøp, og vi ønsker Buskerud Varmepumpeservice hjertelig velkommen til Konstel. Selskapet har hatt en formidabel utvikling med veldig god lønnsomhet, og vi ser frem til å jobbe sammen med daglig leder Ole Klette og de andre ansatte i videreutviklingen av selskapet, sier konsernsjef Terje Myhre.

- Vi i Konstel skal bidra til å øke kompetansen og tilgjengeligheten på innovative løsninger som fremmer effektiv og grønn energibruk, og varmepumper en viktig del av overgangen til en mer bærekraftig og miljøvennlig fremtid. Oppkjøpet øker vår ekspertise og kapasitet innen varmepumpetjenester.sier Myhre i en pressemelding.

- Fra starten i 2008 har vi hatt fokus på lønnsomhet, god drift og det å være en god arbeidsplass. Dette har nok vært en suksessfaktor for veksten vår. Vi er kjent som en ledende aktør innen installasjon og service av varmepumper i privatmarkedet. Dette vil fortsatt være hovedsegmentet vårt, men som en del av Konstel kan vi øke satsningen vår inn mot næringsmarkedet som i dag utgjør ca. 10 prosent av omsetningen, sier Ole Klette, daglig leder i Buskerud Varmepumpeservice.

- Selskapene som allerede er en del av Konstel har kompetansen på å levere energieffektive løsninger for næring, og med vår kompetanse innen varmepumper tror jeg vi kan jobbe godt sammen, og gi næringskundene gode varme- og klimaløsninger, sier Klette.

Med oppkjøpet av Buskerud Varmepumpeservice består Konstel av 31 selskaper, har 1185 ansatte og omsetter årlig for over 2 mrd. NOK. Konstel er den norske virksomheten i Nimlas Group AB – et ledende nordisk konsern innen tekniske installasjoner med 125 selskaper og 4.000 ansatte i Norge, Sverige og Finland.

 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår