Nyansettelser i TROX Auranor

 
Nyansettelser i TROX AuranorBildet: Christopher Hårberg (t.v.) og Vidar Flagstad. Foto: TROX Auranor
TROX Auranor AS ansetter Vidar Flagstad og Christopher Hårberg som nye Key Account Managers i region Øst.

- Begge blir en avgjørende faktor for å styrke våre forretningsrelasjoner og sikre vekst i region Øst. Vidar og Christopher tiltrådte stillingene 2. April 2024, skriver TROX Auranor i en pressemelding.

Vidar Flagstad kommer til fra firmaet Kople og har tidligere jobbet i Würth, han har tilsammen 20 års erfaring innen salg.

- Med sin dype forståelse av markedet og en imponerende track record, vil Vidar hovedsakelig fokusere på å styrke våre relasjoner i Innlandet, heter det videre i pressemeldingen.

Christopher Hårberg kommer fra Ateam Inneklimaservice, og har verdifull erfaring fra elektronikk bransjen. Han har tidligere jobbet i elektronikk firmaer som Canon, Tefal og LG.

- Med sin ekspertise vil Christopher rette sitt hovedfokus mot Østfold og Oslo-regionen. Hans omfattende kunnskap om dette markedet og hans evne til å bygge sterke relasjoner vil være avgjørende for vår videre suksess i disse områdene.

- Med Vidar og Christopher på vårt team, er vi trygge på at vi styrker vår evne til å levere førsteklasses service og skape verdifulle forbindelser med våre kunder i region Øst. Vi ønsker dem lykke til og hjertelig velkommen til oss, skriver TROX Auranor avslutningsvis.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår