Lanserer SpeedyLight+ UV LED

 
Lanserer  SpeedyLight+ UV LED
NoDig Norway underskrev nylig en distribusjonsavtale med den spanske leverandøren Sewertronics, som leverer et bredt utvalg av rørrenoveringsløsninger med UV LED herdingsutstyr.

- NoDig Norway har derfor gleden av å kunne levere det innovative herdingsutstyret SpeedyLight+ UV LED for rask herding. UV LED herdingsutstyr benytter UV LED-stråling for rask herding av rehabiliterte rør med diameter fra DN100 til DN1200. SpeedyLight + UV LED-system er Integrert med kamera og designet for å brukes i både horisontale og vertikale rør, skriver NoDig Norway i en pressemelding.

Den roterende teknologien gir høy energitetthet på overflaten av foringen, økende herdedybde i forhold til et statisk hode med samme kraft. På grunn av LED-teknologi, kan et SpeedyLight + UV LED-system drives fra vanlig 220V. strømnettet eller fra en annen 1,2 kW elektrisk kilde.

LED-herdingsteknologi er voksende, og Norge er via NoDig Norway først i Skandinavia. SpeedyLight + UV LED-herdingsteknologi og andre UV-LED-nyutviklinger vil bli utstilt og demonstrert 28. og 29. november hos NoDig Norway i Årenga 14, 1340 Skui.

NoDig Norway AS er en totalleverandør av reliningsutstyr og materialer for intern rørfornyelse. Medarbeiderne i selskapet har høy kompetanse og erfaring innen kontroll, vedlikehold og renovering av rørledninger. Selskapet leverer et bredt spekter av kvalitetsutstyr og materialer, samt opplæring og teknisk støtte som trengs for vellykkede rørrenoveringsprosjekter.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår