Må avlyse Cersaie 2020 likevel

 
Må avlyse Cersaie 2020 likevelBildet: Det blir ingen publikumstilstrømning til Cersaie-messa i Bologna denne høsten. Ny messedato er 27. september til 1. oktober 2021. Foto: Odd Borgestrand
Arrangørene av Cersaie i italienske Bologna håpet i det lengste at en utsettelse av messedagene fra september til november var tilstrekkelig for å avvikle årets messe. Nå er det bestemt at 2020-utgaven av messa må avlyses.

Av Odd Borgestrand

Det er første gang dette skjer for dette arrangementet.

Arrangørene skriver i en pressemelding at de har jobbet hardt for å arrangere en messe på høyt internasjonalt nivå også denne høsten, men har måttet erkjenne at de generelle forholdene rundt Covid-19-situasjonen, gjør det umulig å organisere en begivenhet der det normalt kommer godt over 100.000 deltakere.  Nå er det bestemt at 2021 utgaven av Cersaie skal avholdes av i Bologna fra 27. september til 1. oktober.

Internasjonal profil

Cersaie understreker sterkt sin internasjonale profil. er den internasjonale profilen. En tredjedel av de 900 utstillerne som var påmeldt til fjorårets messe var ikke-italienske selskaper fra 40 forskjellige land. Mer enn 47 prosent av de fremmøtte i 2019 var internasjonale besøkende. Selv om forretningsvirksomheten gradvis har gjenåpnet i mange land i løpet av de to månedene, har mange utstillere og profesjonelle besøkende signalisert at den globale situasjonen fortsatt ikke tillater dem å forplikte seg til deltakelse ved årets Cersaie.

Kombinerer fysisk og digitalt

Arrangørene lover et variert programtilbud fram mot neste messe. Det blir arrangert en rekke presse-kafeer med keramikk, bad og arkitektur som temaer i form av både fysiske treff og digitale treff. I forkant av 2021-utgaven fortsetter byggearbeidene i den nye og romslige i Hall 18, som er dedikert til å skape synergier mellom keramikkens verden og nye produktområder som kjøkken, utendørs design, innendørs og utendørs finish, belysningsteknologi og automatisering i private boliger.

Cersaie 2021 jobber også med et nytt viktig nytt initiativ, nemlig å kombinere en fornyet fysisk utstilling med en digital opplevelse som tar sikte på å fremme og utvide deltakelsen både fra utstillere og besøkende, heter det i pressemeldingen.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår