Mottar prestisjetung Eurovent sertifisering

 
Mottar prestisjetung Eurovent sertifisering
Lindab er det første selskapet i Europa som mottar sertifikat for et helt kanalsystem fra den velrenommerte organisasjonen Eurovent. De kvalitetsledende sirkulære kanalsystemene Lindab Safe og Safe Click er sertifisert i henhold til EN 12237 tetthetsklasse (D) og anslutningsmål i henhold til EN 1506.

En milepæl
- Vi er svært fornøyd med å kunne presentere denne nyheten. Sertifiseringen er en anerkjennelse av Lindab som ledende leverandør av moderne inneklima-løsninger, men også en milepæl som forhåpentligvis vil øke den generelle produkt- og produksjonstandarden i ventilasjonsbransjen, sier Arne Boyle, salgssjef kanalsystemer for Lindab Norge.

Eurovent
Eurovent er Europas ledende organisasjon for testing og sertifisering av ventilasjonsprodukter med hensyn til energieffektivitet og spesifiserte ytelser. De er en anerkjent organisasjon og utsteder av sertifiseringer i flere sektorer og bransjer over hele Europa.

- Denne sertifiseringen tjener som en påminnelse om at høy standard på ventilasjonsløsninger er en nødvendighet dersom vi skal redusere energiforbruket og minimere belastningen på miljøet. Bygninger står for 40 prosent av alt energiforbruk i EU-landene. Et tettere kanalsystem vil bidra til et lavere energiforbruk, og at luften faktisk kommer frem dit den skal. Store deler av bransjen og byggherrer blir stadig mer bevisst i valg av løsninger og produkter. Vi skylder miljøet og fremtidstroen for kommende generasjoner å ta valg som innebærer minste mulige energiforbruk, avslutter Boyle./p>

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår