Ny administrerende direktør i Systemair

 
Ny administrerende direktør i Systemair
Bjørn-Osvald Skandsen (44) blir ny administrerende direktør i Systemair i Norge.

Bjørn-Osvald Skandsen tar over jobben som administrerende direktør etter Olav Madsen, som har ledet selskapet en årrekke. Skandsen kommer fra stillingen som markedsdirektør i GK hvor han har ledet markeds- og kommunikasjonsarbeidet i Norge på tvers av alle GKs fag. Han er utdannet sivilingeniør innen termodynamikk ved NTNU og har en MBA i industriell markedsføring fra NHH.

- Det er et privilegium å få lede Systemair videre. Det er et solid selskap med stor kundeskare, gode produkter og dyktige og lojale folk. Som ingeniør er det selvfølgelig også litt stas at de har en egen fabrikk i Norge, sier Bjørn-Osvald Skandsen.

Skandsen har tidligere vært ansatt i Systemair. Fra 2000-2006 jobbet han ved selskapets hovedkontor i Sverige med salg og teknisk support mot eksportmarkedet og i Sverige. Fra 2007 til 2014 var han styremedlem i Systemair AS i Norge mens han jobbet i andre bransjer.

Den avtroppende direktøren, Olav Madsen, er grunnlegger av Villavent-konseptet. Han tar nå en rolle i Systemair-konsernet hvor han skal jobbe med utviklingsprosjekter internasjonalt. Madsen går også inn som styremedlem i den norske virksomheten.

- Jeg er glad for å kunne gi stafettpinnen videre til Bjørn-Osvald, sier Olav Madsen. Bjørn-Osvald kjenner selskapet og kulturen godt, og jeg har fulgt ham i en årrekke. Han bringer med seg nyttig kompetanse og markedsinnsikt fra en av våre viktigste kundegrupper. Å få runde av karrieren min med å fokusere på boligventilasjon og Villavent, skal bli veldig gøy, sier Madsen.

- Inneklima og energi er noe jeg brenner for. Det er lite som tyder på at dette blir mindre aktuelt med det første. Jeg tror at vi som jobber med energieffektive inneklimaløsninger går en trygg fremtid i møte. Og som en stor aktør i bransjen, skal Systemair være med på å utvikle den videre.

Den påtroppende administrerende direktøren er takknemlig for tillitten han fikk i GK.

- Jeg kommer til å savne GK. Det er et fremoverlent selskap med gode tanker om hvordan byggebransjen skal løftes fremover ved hjelp av teknologi. Jeg har fått vært med på mye, lært mye og fått bidratt med mye. GK har gode forutsetninger for å lykkes med den retningen de er på vei, sier Skandsen.

I 2016 gikk Bjørn-Osvald Skandsen inn i hovedstyret til VVS-foreningen, en ideell organisasjon for alle som jobber med ventilasjon og inneklima i bygg. Han kommer til å videreføre vervet også som leder av Systemair.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår