Ny daglig leder i Bryne Rør AS

 
Ny daglig leder i Bryne Rør ASRoald Andersen og Ruben S Slethei (til høyre).
Ruben Skovgaard Slethei, (47), tiltrer som Daglig leder i Bryne Rør AS 1. februar 2023.

«Vi er utrolig fornøyde med å kunne annonsere at Ruben Skovgaard Slethei nå blir Daglig leder i Bryne Rør AS, og vi er overbevist om at Ruben har akkurat de kvalifikasjoner og kompetanse vi trenger for å lede virksomheten vår videre til nye høyder» sier Helge Nordbrønd, styreleder i
Bryne Rør AS.

Roald Andersen vil gå inn i rollen som administrativ leder med ansvar for økonomi og drift når Ruben er på plass i rollen.

«Vi har levert vekst over lang tid, og opplever stor etterspørsel i flere deler av markedet, og tror med dette at vi er enda bedre rustet for lønnsomhet drift i fremtiden» sier Helge Nordbrønd, som til daglig jobber som Faglig leder i Bryne Rør AS.

«Ruben har en unik bakgrunn og kompetanse, og vi kjenner ham godt fra rollen som Avdelingsleder VVS og Innemiljø i Norconsult» sier Helge og legger til at de opplever et økende behov for kompetanse i komplekse leveranser i hele Norge. «Ruben har en solid kompetanse og erfaring innen VVS faget og vil med det ha de beste forutsetningene for å bidra til at Bryne Rør AS leverer på fastlagt strategi i årene vi har foran oss».

«Jeg kjenner godt Bryne Rør, og har jobbet med dem i flere år, og har alltid latt meg imponere over deres evne til å levere omfattende leveranser innen VVS i hele Norge» sier Ruben Skovgaard Slethei, som understreker at han gleder seg veldig til å starte i stillingen.

Ruben Skovgaard Slethei er 47 år, bosatt i Sola kommune. Han har tidligere jobbet i selskaper som Norconsult AS, Rogaland Fylkeskommune, Aibel, FPE AS, Aktiv Sprinkler AS, YIT og DNF AS. Ruben er utdannet VVS ingeniør (2001), Mastergrad Industriell Økonomi (2011) og EMBA (2018) innen ledelse fra Universitetet i Stavanger.

Bryne Rør AS er et av Norges største rørlegger selskaper og er en del av Rørleggerkjeden VB. Selskapet har levert høy vekst de siste årene og omsatte i 2022 for 103 MNOK. Bryne Rør har i dag 50 ansatte og leverer VVS prosjekter i hele Norge og har også prosjektvirksomhet i Sverige og Danmark. Bryne Rør AS er eid av Roald Andersen og Helge Nordbrønd, ble etablert i 1965 og holder til i moderne lokaler på Håland Industriområde utenfor Bryne.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår