Får ny stilling i BD

 
Får ny stilling i BDBildet: Torbjørn Lothe Vik
Torbjørn Lothe Vik (59) er ansatt som direktør forretningsutvikling VMT (vann- og miljøteknikk) i Brødrene Dahl.

Lothe Vik kommer fra stillingen som salgsdirektør VMT i Brødrene Dahl. Han har lang fartstid i bedriften. I 1986 fikk han KAM-ansvar for kommuner og entreprenører, og fra januar 1990 var han regionsjef for Innlandet. Fra 1995 til 2018 var han salgs-, markeds- og kategoridirektør for VMT, inntil jobben ble delt i tre stillinger.

– I Brødrene Dahl setter vi stor pris på at Lothe Vik også i fortsettelsen vil bidra til videre utvikling av virksomheten, sier administrerende direktør Lars Tendal. 

I mange år har Lothe Vik drevet forretningsutvikling parallelt med sine øvrige ansvarsområder. Han har vært en sentral ressurs i forhold til satsingen på vannkraft (småkraftverk), samferdsel og havbruk. 

– Nå får jeg rendyrket dette spennende utviklingsarbeidet også sammen med våre kunder, konsulenter, leverandører og øvrige samarbeidspartene, sier Lothe Vik. 

Han vil også jobbe med gjennomføringen av storkontrakten om rørleveranser til Oslos nye reservevannforsyning.

Lothe Vik har et bredt nettverk gjennom tillitsverv i VMT-bransjen og myndighetskontakt på riksnivå gjennom Opplysningsutvalget VA-ledningsnett (OVAL). Han har vært i hovedstyret i NKF i tre perioder, og har jobbet internasjonalt med VMT for Brødrene Dahl i Norden og Saint-Gobain i Europa. 

Han har en Master of Science i VMT fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet på Ås, er økonom fra BI og VVS-ingeniør fra Oslo ingeniørhøgskole. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår