Ny IT-direktør i Heidenreich

 
Ny IT-direktør i HeidenreichBildet: James Bell Ocampo
James Bell Ocampo er ansatt som ny IT- direktør i Heidenreich fra 1. desember 2022.

- Som et ledd i Heidenreich sin vekststrategi ligger videreutvikling innen IT og digitale løsninger. Digitalisering av arbeidsprosesser blir avgjørende fremover. I Heidenreich har vi kommet svært langt med en digital hverdag, men har fremdeles flere forbedringsområder. Til å lede denne utviklingen har vi derfor vært så heldige å tiltrekke oss James B. Ocampo som er en av markedets beste ressurser innen operativ og strategisk IT, sier administrerende direktør Bjørn Moen i Heidenreich, i en pressemelding.

James B. Ocampo har en spennende og variert bakgrunn innen IT.  James har jobbet mange år med IT og digitalisering hos eiendomsutviklere og boligbyggere. Nå ser han frem til en spennende reise i en ny, men nært beslektet bransje. James B. Ocampo hadde sin første dag i Heidenreich 1. desember 2022. 

- Mitt førsteinntrykk er at Heidenreich er en svært spennende organisasjon, hvor mange fremtidsrettede løsninger allerede er på plass. Jeg er sikker på at Heidenreich har en solid og god plattform for videre utvikling av digitale løsninger, som vil bidra til å sikre Heidenreich sin vekst og evne til å ta markedsandeler i årene fremover, mener Ocampo.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår