Over 400 bransjefolk deltar på Vann & Miljø 2024

 
Over 400 bransjefolk deltar på Vann & Miljø 2024Bildet: Pipelife Norge og AVK står bak konferansen Vann & Miljø som går av stabelen 17. - 18. april 2024 i Tønsberg. Bildet er fra Rørdagene 2022 på Stathelle. Foto: Pipelife Norge
Onsdag 17. april samles over 400 deltakere fra VA-bransjen til konferanse i Tønsberg. Her skal deles kunnskap og diskuteres utfordringer om den kritiske infrastrukturen i Norge.

Konferansen Vann & Miljø 2024 er et samarbeid mellom AVK og Pipelife Norge. Sammen ønsker de å skape en konferanse som inspirerer og gir faglig påfyll, samtidig som den er en sosial møteplass for utveksling av erfaringer.

VA-folk fra kommuner over hele landet utgjør den største gruppen blant de over 400 deltakerne til konferansen. Deltakerlisten inkluderer også en mangfoldig blanding av entreprenører, grossister, rådgivere, leverandører og studenter, noe som understreker arrangementets betydning og bredde, hevder salg- og markedsdirektør i Pipelife Norge, Jørn Fragge.

LES OGSÅ: Velkommen til Vann & Miljø 2024

- Vi ønsker å skape en unik arena som løfter fram dagens og morgendagens utfordringer i vannbransjen. Med den fantastiske oppslutningen vi nå opplever rundt Vann & Miljø, ligger alt til rette for å gjøre nettopp dette.

Sammen om vannbransjens utfordringer

Vann & Miljø 2024 er en sentral begivenhet for Pipelife Norge. Arrangementet sparkes i gang med en "get togheter" pølsefest for deltakere og utstillere som kommer dagen før - etterfulgt av et fullpakket konferanseprogram onsdag og torsdag.

Jørn Fragge har klare forventninger til disse dagene.

- Landet vårt er fullstendig avhengig av at den kritiske infrastrukturen fungerer som den skal. Med klimaendringer og befolkningstetthet, oppstår det utfordringer som ingen klarer å løse alene. Jeg håper derfor Vann & Miljø kan bidra til at vi i større grad begynner å løse vannbransjens utfordringer sammen!

Vann & Miljø 2024 arrangeres 17. - 18. april på Oseberg Kulturhus i Tønsberg.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår