Patrick Fjeld ny regionsansvarlig øst i OSO Hotwater

 
Patrick Fjeld ny regionsansvarlig øst i OSO Hotwater
Patrick Fjeld kommer fra Brødrene Dahl (Prosjektselger VVS) og har tidligere jobbet som Prosjektleder hos Bravida og Østlandske VVS.

Fjeld er utdannet rørlegger og bosatt i Nittedal med kone og to barn. Patrick skal ha ansvar for oppfølging av kunder og prosjekter i Oslo, Akershus og Østfold.

- Vi gleder oss over å ha fått Patrick med på laget. Vi ser store muligheter i markedet og vet at Patrick vil være en viktig brikke i dette. Jeg håper kundene våre i Østlandsområdet tar ham godt imot, sier Rune Rystad, Country Manager i OSO Hotwater, i en pressemelding.

- OSO er en kjent aktør med mange spennende muligheter og står for et svært godt produkt. Bedriften er svært fremoverlent og det er spesielt gøy med den internasjonale satsingen. Jeg gleder meg til å komme ut og bli godt kjent med alle våre kunder og ser fram til å være med å bygge videre på en solid merkevare, sier Patrick Fjeld.

Patrick Fjeld startet 2 mai 2022.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår