Lyngson Group kjøper Vasatherm

 
Lyngson Group kjøper VasathermBildet: Jan Andersson, adm.dir. Vasatherm AB (t.v.) og Erik Hultman, adm. dir.Lyngson Group
Lyngson Group har kjøpt opp svenske Vasatherm AB, en ledende aktør innen høyeffektive og stillegående viftekonvektorer for komfortkjøling.

Vasatherms tilbud innen komfortkjøling utfyller Lyngsons sterke markedsposisjon innen radiatorer og konvektorer for vannbåren oppvarming. Lyngsons virksomhet i Norden drives allerede gjennom selskapene Epecon AB i Sverige og Lyngson AS i Norge.

- Det er med glede jeg ønsker Vasatherm velkommen til Lyngson Group. Oppkjøpet av Vasatherm er i tråd med vår strategi om å utvide vårt tilbud innen produkter for vannbåren varme og komfortkjøling. Gjennom Vasatherm kan vi nå tilby høykvalitets og prosjekttilpassede produkter for komfortkjøling, sier Erik Hultman, administrerende direktør i Lyngson Group, i en pressemelding.

Vasatherm ble grunnlagt i 1987, omsetter for ca SEK 30 millioner og har 6 ansatte ved kontoret i Haninge, sør for Stockholm. I tilknytning til kontoret ligger selskapets utviklingslaboratorium, som muliggjør effektiv produktutvikling og lydmåling av både standardprodukter og spesialtilpassede prosjektprodukter. Vasatherms produkter bidrar til et avkjølende og stille inneklima i mange bygninger rundt om i Norden, som kontorer, sykehus, hoteller og museer.

Vasatherm AB skal drives som et selvstendig selskap innenfor Lyngson Group. Jan Andersson fortsetter som administrerende direktør i Vasatherm AB og beholder en liten eierandel i selskapet.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår